Ισοπαλία 2-2 στο Λονδίνο (pics)

Με γκολ του Μπάρκλεϊ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Τσέλσι παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα μετά από εννέα αγωνιστικές. Ο Ρούντιγκερ άνοιξε το σκορ, ο Μαρσιάλ το γύρισε για την Μάντσεστερ, αλλά στο τέλος χαμογέλασαν οι ''μπλε.''

Με γκολ του Μπάρκλεϊ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Τσέλσι παρέμεινε αήττητη στο πρωτάθλημα μετά από εννέα αγωνιστικές.  Ο Ρούντιγκερ άνοιξε το σκορ, ο Μαρσιάλ το γύρισε για την Μάντσεστερ, αλλά στο τέλος χαμογέλασαν οι ”μπλε.”

Δύο αλλαγές για τον Σάρι στην 11αδα, Κόβατσιτς και Μοράτα τα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα. Μπάρκλεϊ και Ζιρού έμειναν  στον πάγκο σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Σαουθάμπτον (0-3).
Με δύο αλλαγές η Γιουνάιτεντ, Μάτα και Λίντελοφ στη θέση των Μπαγί και ΜακΤόμινεϊ σε σχέση με το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος με την Νιουκάστλ (3-2).

Πρώτο ημίχρονο

”Ορεξάτη” η Γιουνάιτεντ…μέχρι το γκολ του Ρούντιγκερ

Με ”θράσος” μπήκε η Γιουνάιτεντ στον ντέρμπι, στο 16ο λεπτό η πρώτη ευκαιρία στο ματς με τον Λουκάκου να στέλνει τη μπάλα έξω με κεφαλιά.
Η Τσέλσι με το πρώτο της κόρνερ στο ντέρμπι βρήκε δίχτυα, ο Γουίλιαν εκτέλεσε και ο Αντόνιο Ρούντιγκερ με κεφαλιά ανενόχλητος άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό.Ο πρώην στόπερ της Ρόμα σκόραρε για πρώτη φορά φέτος, 3η συνολικά με τους Λονδρέζους στο πρωτάθλημα.Ο Ντε Χέα δέχεται γκολ στα 8 από τα 9 ματς της σεζόν. Μετά από 53 κόρνερ στο πρωτάθλημα η Τσέλσι σκόραρε για πρώτη φορά.

Στην συνέχεια η Μάντσεστερ έχασε την αυτοσυγκέντρωση της και περίμενε την Τσέλσι να επιτεθεί κάνοντας το παιχνίδι της. Ευκαιρίες δεν δημιούργησαν οι ”Λονδρέζοι” που έλεγχαν απόλυτα το ημίχρονο χωρίς να ρισκάρουν.Η Τσέλσι με κατοχή στο 63% τελείωσε το ημίχρονο με 6 σουτ, ένα στον στόχο, η Μάντσεστερ είχε μόλις μια προσπάθεια σε 47 λεπτά…

Δεύτερο ημίχρονο

Ανατροπή για τη Γιουνάιτεντ σε 17 λεπτά με δύο γκολ του Μαρσιάλ, στις καθυστερήσεις ισοφάρισε ο Μπάρκλεϊ που μπήκε αλλαγή

Δυνατά μπήκε η Τσέλσι με Μοράτα και Αζάρ να απειλούν τον Ντε Χέα που μάζεψε χωρίς προβλήματα τα σουτ  του Ισπανού και του Βέλγου στα πρώτα λεπτά της επανάληψης.

Στο 54ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Κέπα, ο Μαρσιάλ νίκησε τον Ισπανό ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο ξεκίνημα της φάσης ο Κέπα είχε σταματήσει την προσπάθεια του συμπατριώτη του Μάτα και εν συνεχεία μετά το σουτ του Γιανγκ η μπάλα έφτασε στον Μαρσιάλ που έγραψε το 1-1. Πρώτο γκολ με τον Μουρίνιο στον πάγκο στο Λονδίνο στην 4η επίσκεψή του στο Στάμφορντ Μπριτζ.

Μεγάλη ευκαιρία για την Τσέλσι στο 66ο λεπτό με τον Νταβίντ Λουίζ να αστοχεί με το κεφάλι ύστερα από την εκτέλεση φάουλ του Γουίλιαν.
Η Τσέλσι έβρισκε χώρους και ο Ντε Χέα έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Ενγκολό Καντέ(συμπλήρωσε 100 ματς) στο 71ο λεπτό και στην επόμενη φάση η Γιουνάιτεντ πήρε προβάδισμα με τον Άντονι Μαρσιάλ. Ο Γάλλος με πολύ ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κέπα για δεύτερη φορά με την ομάδα του Μουρνίνιο να γυρνά το ματς σε 17 λεπτά.

Στην συνέχεια ο ”εκνευρισμός” και το ”άγχος” πέρασε στο ”στρατόπεδο” των γηπεδούχων που δεν κατάφεραν να διασπάσουν την άμυνα της Γιουνάιτεντ. Οι πάικτες του Μουρίνιο διαχειρίστηκαν το αποτέλεσμα μέχρι το 96ο λεπτό με τον Μπάρκλεϊ να ισοφαρίζει στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων να διαμορφώνει το τελικό 2-2. Εκνευρίστηκε ο Μουρίνιο με κάποιον από το τεχνικό επιτελείο της Τσέλσι που πανηγύρισε το γκολ της ισοφάρισης μπροστά στο πρόσωπο του με άκομψο τρόπο και επικράτησε αναταραχή…

-Τελευταία νίκη της Γιουνάιτεντ στο Λονδίνο την περίοδο 2012-13 με τον Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο με το τελικό 2-3.

9η αγωνιστική Premier League

Διαιτητής:Μαϊκ Ντιν

Κίτρινες: Μάτιτς, Γιανγκ, Ρούντιγκερ, Αζάρ, Μάτα, Σάντσες, Περέϊρα

Τσέλσι(Αντόνιο Κόντε)4-3-3:Κέπα, Αθπιλικουέτα, Λουίζ, Ρούντιγκερ, Αλόνσο,Ζορζίνιο, Κόβατσιτς(Μπάρκλεϊ 69′), Καντέ, Γούλιαν(Πέδρο 73′), Μοράτα(Ζιρού 79′), Αζάρ

Μάντσεστερ Γ.(Ζοσέ Μουρίνιο)4-3-3:Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Σμόλινγκ, Σο, Μάτα(Ερέρα 75′), Μάτιτς, Πογκμπά, Ράσφορντ(Σάντσες 85′), Λουκάκου, Μαρσιάλ(Περέϊρα 83′)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.