Έμερι: «Παίξαμε μετά το πρώτο ημίωρο»

Ο Ουνάι Έμερι έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνιση της Άρσεναλ στην αναμέτρηση επί της Λέστερ και τη νίκη 3-1 στο ματς των δυο ομάδων για το αγγλικό πρωτάθλημα.

Ο Ουνάι Έμερι έμεινε ευχαριστημένος με την εμφάνιση της Άρσεναλ στην αναμέτρηση επί της Λέστερ και τη νίκη 3-1 στο ματς των δυο ομάδων για το αγγλικό πρωτάθλημα. Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στην εικόνα της ομάδας του στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης, υπογραμμίζοντας πως δεν έμεινε ευχαριστημένος σε αυτό το διάστημα.

Χαρακτηριστικά, ο Έμερι υπογράμμισε: «Κερδίσαμε από τη στιγμή που παίξαμε με καρδιά. Τα πρώτα 30 λεπτά δεν ελέγξαμε το ματς, δεν είχαμε την κατοχή και υποφέραμε. Είμαστε χαρούμενοι, έχουμε προοδεύσει αρκετά».

Στη συνέχεια, ο Ισπανός τεχνικός συμπλήρωσε: «Οι απαιτήσεις μας είναι πολύ υψηλές. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του κάθε αγώνα, περισσότερο από σήμερα. Για 30 λεπτά δεν ήμασταν καλοί, όμως στα υπόλοιπα 60 είχαμε ποιότητα στο παιχνίδι μας. Ο Μεσούτ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Πιστεύω, όμως, σε όλους τους ποδοσφαιριστές μου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.