O Mark Hamill επιβεβαιώνει τον θάνατο του στο Star Wars: The Last Jedi

Για όσους είχαν αμφιβολίες δηλαδή....O Mark Hamill επιβεβαίωσε τον θάνατο του Luke Skywalker στο...

Για όσους είχαν αμφιβολίες δηλαδή….

O Mark Hamill επιβεβαίωσε τον θάνατο του Luke Skywalker στο “Star Wars: The Last Jedi”, καθώς ακόμα είχαν αμφιβολίες, και είπε ότι ήταν η Force που τον σκότωσε.

Σε ένα tweet του, με σχέδια από το “The Last Jedi” κόμικ του Gary Whitta με τις τελευταίες στιγμές του Luke, ο Hamill έγραψε “Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ LUKE. Θα πρέπει να παραδεχτείτε την ειρωνεία στην μοίρα του. Σχεδόν σαν ένας ναρκομανής, που έμεινε καθαρός για δεκαετίες, μόνο και μόνο για να κάνει χρήση μια ακόμα φορά & τότε, τραγικότατα, πεθαίνει από υπερβολική δόση”.

Παρά τον θάνατο του όμως, έχει επιβεβαιωθεί ότι θα ξαναδούμε τον Luke στο επόμενο Επεισόδιο – πιθανότατα ως force ghost (όπως βλέπουμε τον Yoda). Επίσης θα δούμε ξανά την Princess Leia, μέσω χρήσης παλιότερου υλικού, και τον Lando Calrissian, που θα υποδυθεί ακόμη μια φορά ο Billy Dee Williams. Στη νέα ταινία προστέθηκαν και νέα μέλη του cast, όπως οι Matt Smith (Doctor Who) και Dominic Monaghan (Lord of the Rings).

Σε άλλα νέα για το “Star Wars”, αυτόν τον μήνα έκανε πρεμιέρα η νέα σειρά κινουμένων σχεδίων του Disney XD, “Star Wars Resistance”, ενώ ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τη live-action σειρά “The Mandalorian” του Jon Favreau, που θα κάνει πρεμιέρα στην επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία της Disney.

To “Star Wars: Episode IX’ θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2019.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.