«Λειτουργικά άρτιος ο Αγροτικός Αστέρας»

15/05/2015 • 17:47
«Λειτουργικά άρτιος ο Αγροτικός Αστέρας»
  • shares
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, με αφορμή την αδειοδότηση που έλαβε, ο Αγροτικός Αστέρας τόνισε τον άρτιο και λειτουργικό τρόπο που λειτουργεί η ΠΑΕ της Φούτμπολ Λιγκ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας 1932 ανακοινώνει ότι εξασφάλισε την άδεια από την Ε.Π.Ο. για τη συμμετοχή της στις εγχώριες διασυλλογικές διοργανώσεις για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Ο φάκελος αδειοδότησης κατατέθηκε εμπρόθεσμα και η έγκριση του πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του αρμόδιου οργάνου της Ε.Π.Ο., αποδεικνύοντας ότι πληροί τα απαραίτητα κριτήρια (α) νομικού, (β) οικονομικού, (γ) αθλητικού, (δ) διοικητικού και (ε) υποδομικού περιοχομένου.

Ο βαθμός πληρότητας του φακέλου και η έγκριση του χωρίς χρονικές προστριβές, αναδεικνύουν τη λειτουργική αρτιότητα της Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας και αποτελούν διαπίστευση της δυναμικής και των φιλοδοξιών του ιδιοκτήτη της, κ. Ηλία Θεοδωρίδη.

Τη διαδικασία σύνταξης του φακέλου και συνεργασίας με τα αρμόδια όργανα αδειοδότησης ανέλαβαν τα στελέχη της Π.Α.Ε. , ο υπεύθυνος αδειδότησης Χατζηγεωργιάδης Παύλος, ο νομικός σύμβουλος Χατζηιωάννου Θεόδωρος, ο λογιστής Γιαμαλίδης Σωτήρης και η γραμματέας Παυλίδου Μαρία».
Γράψτε το σχόλιο σας...
26/03/2019 • 08:08

Ο ανταγωνισμός μπορεί να φέρει ανατροπές σε Βοσνία, Νορβηγία και Σκωτία

Το προβάδισμα της έδρας σε Βοσνίας και Νορβηγία δεν σημαίνει πως θα φέρει τόσο εύκολα το αποτέλεσμα για τους γηπεδούχους. Καλές ιδέες παραγωγικότητας παίρνουμε απόψε από τα δύο ματς της Σκωτσέζικης Τσάμπιονσιπ