Αποκλειστικά πλάνα και συνεντεύξεις από το cast του “The Little Drummer Girl”

Όλα επιτρέπονται στον έρωτα και τον πόλεμο.To "The Little Drummer Girl" μπορεί να μην είναι μια...

Όλα επιτρέπονται στον έρωτα και τον πόλεμο.

To “The Little Drummer Girl” μπορεί να μην είναι μια νέα ιστορία – μιας και το μυθιστόρημα του John le Carré δημοσιεύτηκε το 1983 και μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1984 με πρωταγωνίστρια την Diane Keaton – αλλά η μίξη ρομαντισμού, κατασκοπίας και πολιτικού θρίλερ το κάνουν αρκετά μοναδικό, τόσο που τράβηξε το βλέμμα του σκηνοθέτη Park Chan-Wook (Oldboy).

“Από όταν διάβασα το ‘The Spy Who Came in From the Cold’ ως έφηβος, έγινα fan του John le Carré”, είπε ο Chan-Wook. “Διάβαζα τα βιβλία του με το που μεταφράζονταν στα Ιαπωνικά. Με το που διάβασα το ‘The Little Drummer Girl’, συμπέρανα ότι, κατά τη γνώμη μου, είναι το καλύτερό του μυθιστόρημα”.

Οι showrunners Simon και Stephen Cornwell – οι γιοι του συγγραφέα – είναι το ίδιο ενθουσιασμένοι μαζί του, ιδίως μετά την τηλεοπτική μεταφορά του “The Night Manager”, ενός άλλου μυθιστορήματος του πατέρα τους από το AMC. “Το ‘The Little Drummer Girl’ είναι ένα καταπληκτικό θρίλερ, μια υπέροχη ιστορία αγάπης σε ένα έντονα πολιτικό περιβάλλον”, εξήγησε ο Simon Cornwell.

Δείτε παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του cast και των συντελεστών της σειράς:

Η σειρά ξεκινά στην Ελλάδα, όπου “μια ατρόμητη ηθοποιός, η Charlie (Florence Pugh), γνωρίζει τον μυστηριώδη Becker (Alexander Skarsgård) στις διακοπές της. Οι προθέσεις του δεν είναι αυτές που φαίνονται και η σχέση της μαζί του την εμπλέκει σε μία περίπλοκη συνωμοσία επινοημένη από τον κατάσκοπο Kurtz (Michael Shannon). Η Charlie αναλαμβάνει τον ρόλο της διπλής κατασκόπου, ενώ παράλληλα αμφιταλαντεύεται στις δύο πλευρές”.

Τα γυρίσματα της σειράς στον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου αρνήθηκαν από το ΚΑΣ, αλλά μπορούμε να απολαύσουμε άλλες σκηνές της χώρας μας στην πρεμιέρα της στις 19 Νοεμβρίου.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.