Ανέβηκε στην κορυφή ο ΠΑΟΚ (video)

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού στη Νέα Μεσημβρία και ανέβηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Κ21.

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού στη Νέα Μεσημβρία και ανέβηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της Κ21. Το σκορ άνοιξε για τους γηπεδούχους ο Τζοβάρας στο 3’, για να ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους ο Σέχου στο 21’.

Ο Δούμτζης διπλασίασε τα τέρματα των «ασπρόμαυρων» στο 33. Στο 74’ ο Λύρατζης δεν κατάφερε να κερδίσει τον Χριστογεώργος  από το σημείο του πέναλτι, όμως στο 77’ ο Γαϊτανίδης έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια ο Παπαδόπουλος μείωσε για τους φιλοξενούμενους στο 90’. Οι «πράσινοι» είχαν μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε του αγώνα για να φέρουν το ματς στα ίσια με προσπάθεια του Σερπεζή. 

Οι συνθέσεις: 

ΠΑΟΚ: Παπαδόπουλος, Λύρατζης, Τσαούσης, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσιγγάρας, Χατζηστραβός (83′ Βουτσάς), Γαϊτανίδης, Τζοβάρας (28′ Πανίδης), Δούμτσης (64′ Θεοδωρίδης)

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Παλασκώνης (52′ Βαγιανίδης), Ζαγαρίτης, Καραγιάννης, Ζερβόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας (61′ Σαντικάι), Σερπεζής, Σέχου, Αθανασακόπουλος, Ηλιάδης (69′ Παπαδόπουλος).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.