Οδικώς στην Σόφια ο Άρης

Ο ΑΡΗΣ αναχώρησε οδικώς για τη Σόφια, όπου αύριο (31/10, 19:00) αντιμετωπίζει τη Lukoil Levski, για τη 3η αγωνιστική του 7ου Ομίλου της Κανονικής Περιόδου του FIBA Europe Cup.

Ο ΑΡΗΣ αναχώρησε οδικώς για τη Σόφια, όπου αύριο (31/10, 19:00) αντιμετωπίζει τη Lukoil Levski, για τη 3η αγωνιστική του 7ου Ομίλου της Κανονικής Περιόδου του FIBA Europe Cup. 

Οι “κίτρινοι” προπονήθηκαν στο «Nick Galis Hall» με τον Βαγγέλη Αγγέλου να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση με τη χρήση video.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Jones, Kyser, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Bell, Dallo, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, McGhee, Harris, Αγγέλου.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση με τους Πρωταθλητές Βουλγαρίας, αύριο (31/10) το πρωί με μια προπόνηση στην «Universiada Hall», το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι.

Σπυρίδης: “Κλειδί η προσωπική άμυνα”

Ο assistant coach του Βαγγέλη Αγγέλου, Βαγγέλης Σπυρίδης, μιλώντας στο www.arisbc.gr για την αναμέτρηση με τη βουλγαρική ομάδα, ανέφερε:

“Η Lukoil Levski είναι μια έμπειρη ομάδα, η οποία βασίζεται πολύ στο inside game με τα αδέρφια Ivanov, τα οποία προσπαθούν να τροφοδοτήσουν σε κάθε ευκαιρία, είτε στο transition με early post είτε σε set παιχνίδι. Ο κύριος οργανωτής και πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο Αμερικανός point guard, Patrick Rembert, ο oποίος μπορεί να επιτεθεί ένας εναντίον ενός, να δημιουργήσει καταστάσεις για τους ψηλούς ή για ελευθέρα σουτ για τους guards, κυρίως για τον Avramov και τον Zahariev. Αυτοί οι παίκτες αποτελούν το βασικό κορμό της ομάδας. ‘Κλειδιά’ για εμάς θα είναι η προσωπική άμυνα και η διαχείριση της κούρασης από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.