Τζούριτς: «Πονούσε αλλά έσφιξε τα δόντια για την Ελλάδα…»

Η Ιβάνα Τζούριτς, φυσιοθεραπεύτρια του Λευτέρη Πετρούνια αποκαλύπτει, στον Παντελή Λώλη τον «γογλοθά» που πέρασε ο Λευτέρης Πετρούνιας, μέχρι να φθάσει στο νέο του θρίαμβο.

Έχουν περάσει μόλις λίγα δευτερόλεπτα από την ολοκλήρωση του αψεγάδιαστου προγράμματος του Λευτέρη Πετρούνια στη Ντόχα που θα του αποφέρει το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Η κάμερα της διοργάνωσης ζουμάρει στις αγκαλιές του Έλληνα γυμναστή με τα μέλη της ομάδας του. Αγκαλιάζει πρώτα τον προπονητή του Δημήτρη Ράφτη και αμέσως μετά κάνει την πιο μεγάλη αγκαλιά στην πανύψηλη Ιβάνα Τζούριτς, που μαζί με τον Μανώλη Μανωλαράκη (φυσιοθεραπευτή) και τον Οδυσσέα Παξινό (γιατρό) αποτελούν το ιατρικό team που τον ακολουθούν παντού, σε κάθε διοργάνωση, σε κάθε ταξίδι. Λίγες ώρες μετά τις αγκαλιές, η αδελφή του βολεϊκού σταρ του ΠΑΟΚ Δημήτρη Τζούριτς, αποκαλύπτει στο www.novasports.gr τον «γογλοθά» που πέρασε ο τρις χρυσός παγκόσμιος πρωταθλητής μέχρι να φθάσει στο νέο του θρίαμβο.

«Πριν από 8 περίπου μήνες ο Λευτέρης υπέστη ρήξη στον υπερακάνθιο.Το μικρό χρονικό διάστημα που είχε στην διάθεσή του από αγώνα σε αγώνα δεν του άφηνε περιθώρια για αποκατάσταση. Ο Λευτέρης πήρε την απόφαση να πάει σε έναν γιατρό στη Γαλλία, εξειδικευμένο σε ανάλογες παθήσεις, ο οποίος του πρότεινε να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να μην ασχοληθεί ξανά στο μέλλον με τον τραυματισμό του» σχολιάζει η Ιβάνα, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι πάντα δίπλα στον παγκόσμιο πρωταθλητή. Με το πρόβλημα να τον ταλανίζει ο Λευτέρης είχε δύο δρόμους. Να σφίξει τα δόντια και να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο στη Ντόχα ή να μπει κατευθείαν στο χειρουργείο.

«Πριν από περίπου 10 μέρες ο Λευτέρης δεν κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα. Μια μέρα μετά μπήκε στην προπόνηση και μας ανακοίνωσε ότι θα πάει στο Παγκόσμιο. Νομίζω ότι μόνο ο Λευτέρης, με αυτή την ψυχική δύναμη που έχει, θα μπορούσε να πάρει μια τέτοια απόφαση. Ιατρικά ήθελε χρόνο για αποθεραπεία και αποκατάσταση. Εκείνος όμως πήρε την απόφαση να αγωνιστεί». 

Η Ιβάνα δεν είναι απλά φυσιοθεραπεύτρια του παγκόσμιου πρωταθλητή. Είναι πλέον μια από τις πιο πιστές οπαδούς του και μια από τις καλύτερες φίλες του. «Τι να πω για τον Λευτέρη. Είναι άξιος θαυμασμού. Παίζει παντού για την Ελλάδα. Σήμερα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα δεν σταμάτησε να υπογράφει αυτόγραφα και να βγαίνει φωτογραφίες με τους Έλληνες που τον στήριξαν. Είναι απίστευτος…» ολοκληρώνει η Ιβάνα η οποία θα βρίσκεται στο πλευρό του Λευτέρη και σε δύο χρόνια στο Τόκιο όταν ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Ρϊο θα αναζητήσει το δεύτερο του χρυσό μετάλλιο.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.