Για κάτι τέτοια η Μπαρτσελόνα είναι “Mes que un club”

Για κάτι τέτοιες κινήσεις αξίζει να ζει και να δουλεύει κάποιος στον χώρο του αθλητισμού, ακόμη και του Πρωταθλητισμού στο υψηλότερο επίπεδο.

Για κάτι τέτοιες κινήσεις αξίζει να ζει και να δουλεύει κάποιος στον χώρο του αθλητισμού, ακόμη και του Πρωταθλητισμού στο υψηλότερο επίπεδο.
Ο Δον Ισίντρο Πριέτο είναι ο επί 30 χρόνια φροντιστής της ομάδας της Ράγιο Βαγεκάνο, σχεδόν μια ολόκληρη ζωή ήταν ο άνθρωπος που φρόντιζε να είναι όλα τέλεια στο Βαγιέκας, αλλά πλέον τα χρόνια πέρασαν και τα εγγόνια έχουν έρθει πρώτα στον πίνακα των προτεραιοτήτων. 
Επί 30 χρόνια δούλευε για την αγαπημένη του ομάδα και φυσικά μετατράπηκε σε έναν άνθρωπο σύμβολο για την ομάδα και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. 
Πλέον αποσύρεται και η Μπαρτσελόνα, που ήταν η τελευταία ομάδα την οποία αντιμετώπισε την Ράγιο, προχώρησε σε μία ιδιαίτερη κίνηση που δείχνει το μεγαλείο της. 
Όλοι οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν μία φανέλα της ομάδας των Πρωταθλητών Ισπανίας και στο τέλος του αγώνα την παρέδωσαν στον συμπαθέστατο… «Ισι» της Ράγιο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.