Η Rockstar δουλεύει στο να φτιάξει το camp glitch στο Red Dead Redemption 2

Η εταιρία έχει βρει μία πρόχειρη λύση μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.Το ευρέως αναφερόμενο glitch...

Η εταιρία έχει βρει μία πρόχειρη λύση μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.

Το ευρέως αναφερόμενο glitch προκαλεί την εξαφάνιση τεσσάρων σημαντικών χαρακτήρων από την κατασκήνωση, στα αρχικά κεφάλαια του παιχνιδιού. Όσο οι παίκτες που βρέθηκαν αντιμέτωποι με το πρόβλημα πρέπει να περιμένουν για την επίσημη διόρθωση, οι δημιουργοί σκέφτηκαν μια πρόχειρη λύση για εκείνους που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει πέρα από το δεύτερο κεφάλαιο.

Ακολουθούν μικρά spoilers για το Red Dead Redemption 2.


Το glitch, το οποίο έχει γίνει το κεντρικό θέμα πολλών Reddit threads, θέλει τους Sadie Adler, Jack Marston, John Marston και Abigail Roberts να εξαφανίζονται από την κατασκήνωση για φαινομενικά κανένα λόγο. Αλλά σύμφωνα με την Rockstar Support, το πρόβλημα παρουσιάζεται όταν το Retry Checkpoint χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της αποστολής του δεύτερου κεφαλαίου, Polite Society, Valentine Style.

 

Άμα ξαναφορτωθεί το checkpoint αφού η αποστολή έχεις αποτύχει, οι τέσσερις προαναφερόμενοι χαρακτήρες “θα εμφανιστούν στην κατασκήνωση μόνο όταν έχουν αποστολές για εσένα να ολοκληρώσεις”. Για όσους δεν έχουν ακόμα αποπειραθεί να κάνουν το Polite Society, Valentine Style, ορίστε η λύση της Rockstar:

“Μια προσωρινή λύση, ώστε οι παίκτες να βιώσουν όλα τα διαφορετικά σενάρια και τις συζητήσεις , πρέπει να ολοκληρώσουν την αποστολή ‘Police Society, Valentine Style’ χωρίς να χρησιμοποιήσουν το Retry Checkpoint. Άμα ο παίκτης αποτύχει οποιοδήποτε κομμάτι της αποστολής τότε πρέπει να την εγκαταλείψουν και να την ξεκινήσουν ξανά, ή να φορτώσουν ένα save πριν αποτύχει η αποστολή.”

Παρόλο που οι παίκτες θα χάσουν μερικές συζητήσεις, η Rockstar λέει ότι το glitch δεν θα έχει καμία επίδραση στην πρόοδο των αποστολών και ότι οι σύντροφοι θα ξανα-εμφανιστούν στο κεφάλαιο 4.

Οι δημιουργοί είπαν πως μία μόνιμη λύση ετοιμάζεται και θα συμπεριληφθεί σε μελλοντικό patch, παρόλο που δεν δώσανε χρονικό πλαίσιο για το πότε.

Παρά το μικρό αυτό πρόβλημα, το Red Dead Redemption 2 έχει γίνει μία τεράστια επιτυχία για την Rockstar. Το open-world western έχει πουλήσει γύρω στα 725 εκατομμύρια δολάρια σε αντίγραφα στις πρώτες τρεις μέρες, κάνοντας το μεγαλύτερο άνοιγμα Σαββατοκύριακου στην ιστορία της διασκέδασης.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Μπορείτε να τον ψάξετε στα social media ή και όχι.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.