Από το αεροδρόμιο στο κλειστό ο Ντόρσι! (video)

Δεν κρατιέται ο Τζόι Ντόρσι! Ο Αμερικανός πήγε κατευθείαν στο κλειστό της οδού Αρτάκης αφότου προσγειώθηκε στη χώρα μας, για να κάνει τα πρώτα του σουτ αλλά και τις πρώτες του δηλώσεις...

Δεν κρατιέται ο Τζόι Ντόρσι! Ο Αμερικανός πήγε κατευθείαν στο κλειστό της οδού Αρτάκης αφότου προσγειώθηκε στη χώρα μας, για να κάνει τα πρώτα του σουτ αλλά και τις πρώτες του δηλώσεις…

“Ήθελα να έρθω στο γήπεδο, ξέρω πως δεν θα μπορέσω να κοιμηθώ εύκολα απόψε, οπότε ήθελα να βγάλω λίγο ενέργεια. Θυμάμαι από όταν έπαιζα με τον Ολυμπιακό τους φίλους του Πανιωνίου, και μάλιστα έναν συγκεκριμένα που παρίστανε τον γορίλα! Ήταν ωραία!” είπε ο Αμερικανός που αναφέρθηκε στη συνέχεια στο (επίσης) νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πανιωνίου, Μπράντον Γουντ:

“Γνωρίζω τον Μπράντον Γουντ που έρχεται αύριο, είναι καλός παίκτης, μπορούμε να παίξουμε καλά το πικ εν ρολ. Θα είναι ωραία, είμαι ενθουσιασμένος!”.

Για το τι θα δώσει στους κυανέρυθρους:

“Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα αλλά και τον εαυτό μου. Θέλω να κερδίζω, να βάλω τον κόσμο στο παιχνίδι και ελπίζω να απολαύσουν όσα θα δουν από τον Τζόι Ντόρσι και τον Πανιώνιο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.