Αναστόπουλος: "Θα είμαστε πανέτοιμοι με τον Πανθρακικό"

02/12/2010 • 20:02
Αναστόπουλος: "Θα είμαστε πανέτοιμοι με τον Πανθρακικό"
  • shares

Επίσης μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, όπου η ομάδα του γνώρισε την ήττα...

«Ο αγώνας στο Αγρίνιο είναι ένα ματς και τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο. Το αποτέλεσμα του δεν θα κρίνει το πρωταθλητή. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Όσες φορές και εάν παίξουμε ξανά δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε τα ίδια λάθη», είπε αρχικά ο «Αναστό». Και συνέχισε λέγοντας: «Όπως καταλαβαίνετε, για μας σήμερα υπάρχει μόνο ο αγώνας με τον Πανθρακικό. Παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, είναι στην έδρα μας και θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Έχουμε ορισμένα προβλήματα τραυματισμών, όμως αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Είναι σίγουρο ότι η ομάδα μας θα είναι πανέτοιμη την Κυριακή. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας. Η δουλειά του προπονητή δεν είναι να μιλάει αλλά να δουλεύει στο γήπεδο. Φυσικά και των παικτών η δουλειά τους είναι να είναι έτοιμοι όταν θα ζητήσει ο προπονητής να χρησιμοποιηθούν».

Σε άλλο σημείο ο προπονητής του ΟΦΗ, δήλωσε: «Δεν υπάρχει θέμα κάμψης. Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι από την ημέρα που έχω έλθει στον ΟΦΗ έχουμε δώσει οκτώ ματς. Στα έξι οι παίκτες μου έχουν δώσει το παραπάνω. Πρέπει να ομολογήσω ότι σε όλα τα ματς οι παίκτες μου προσπαθούν και δίνουν το παραπάνω, όμως όπως συμβαίνει στο ποδόσφαιρο ορισμένες φορές δεν έχει βγει αυτό που θέλουν. Θεωρώ όμως ότι είναι πολύ σημαντικό η μεγάλη διάθεση που έχουν. Πιστεύω ότι η διακοπή του Πρωταθλήματος λόγω των εκλογών μας έβγαλε από το ρυθμό μας. Και στην άμυνα και στην επίθεση είναι ορισμένα πράγματα που πρέπει να έχουμε σαν ομάδα. Θα φέρω ένα παράδειγμα: Εάν διαπιστώσουμε ότι σε έναν αγώνα κάνουμε πέντε  λάθη, στόχος μας είναι στο επόμενο παιχνίδι να τα μειώσουμε. Πάντα λέω αυτό που πιστεύω, δηλαδή την αλήθεια».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο ενίσχυσης, ο Αναστόπουλος σημείωσε: «Οι μεταγραφές δεν με απασχολούν σήμερα. Ούτε ότι τραυματίστηκε ο Ουκάρ, αλλάζει τη σκέψη μας. Σήμερα μόνο ο Πανθρακικός είναι στο μυαλό μας. Έως τις 19 Δεκεμβρίου δεν μπορούμε να πούμε τίποτε για μεταγραφές. Είμαι από τους προπονητές που εάν κρίνω ότι πρέπει να φύγει ένας παίκτης δεν θα βάλω μεσάζοντες για να του το πουν, αλλά πηγαίνω εγώ ο ίδιος προσωπικά και τον ενημερώνω για τη θέση που έχω».

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΟΦΗ - Άρης

Κυριακή 25 Νοεμβρίου, 19:30

Live
loading the player...
16/11/2018 • 08:00

Δυνατά παιχνίδια σε Ρόττερνταμ και Λας Πάλμας

Η Ολλανδία υποδέχεται τη Γαλλία στο Ρότερνταμ. Το κίνητρο είναι για τους "Οράνιε" όμως οι πρωταθλητές κόσμου δεν πρόκειται να παίξουν αδιάφορα. Αμφίρροπες αναμετρήσεις περιμένουμε στο Λουβεν και το Λας Πάλμας

14/11/2018 • 10:51