Με τρεις στόπερ στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει καταλήξει στη χρησιμοποίηση ενός σχήματος με τρεις κεντρικούς αμυντικούς στο επικείμενο ντέρμπι των «αιωνίων», με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Δώνης φέρεται να έχει καταλήξει στη χρησιμοποίηση ενός σχήματος με τρεις κεντρικούς αμυντικούς στο επικείμενο ντέρμπι των «αιωνίων», με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει το «τριφύλλι» στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» με 3-4-3 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Παράλληλα, ο Δώνης ετοιμάζεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει τους Πούγγουρα και Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας, ενώ θέση στο βασικό σχήμα φαίνεται πως διεκδικεί και ο Κάτσε. Ο Μουνιέ φέρεται να είναι υποψήφιος για το βασικό σχήμα, με τη θέση να τη διεκδικεί και ο Χατζηθεοδωρίδης. Από εκεί και πέρα, ο Κουλιμπαλί αναμένεται να χρησιμοποιηθεί ως στόπερ στο συγκεκριμένο ματς, με τον Γιόχανσον να παίρνει θέση δεξιού μπακ. 

Η προετοιμασία των «πράσινων» για το συγκεκριμένο ματς θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, με τον Έλληνα τεχνικό να ανακοινώνει την αποστολή των «πράσινων» για ντέρμπι των «αιωνίων».  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.