Η νέα δήλωση του Rian Johnson βρίσκει τον Luke του “TLJ” 100% συνεπή

Και όποιος θέλει να το συζητήσει θα τον βρει στο μπαρ...Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την...

Και όποιος θέλει να το συζητήσει θα τον βρει στο μπαρ…

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την πρεμιέρα του “Star Wars: The Last Jedi” και οι σχετικές συζητήσεις δεν έχουν τέλος. Ο σκηνοθέτης της ταινίας, Rian Johnson, υπερασπίστηκε πρόσφατα τον Luke Skywalker που είδαμε στην ταινία, μέσω Twitter, απαντώντας σε μία συζήτηση που ξεκίνησαν άλλοι χρήστες.

Ο Johnson δήλωσε με το tweet του πως, “Ο Luke είναι στην πραγματικότητα 100% συνεπής με τον χαρακτήρα του (όχι με τον τρόπο που περιγράφεται στις διαφημιστικές προωθήσεις, αλλά τον πραγματικό, βασισμένο στα λόγια και τις πράξεις του χαρακτήρα) από το OT. Θα είμαι στο μπαρ αν με χρειαστείτε”.

Screen Shot 2018-11-07 at 1.16.56 PM

Το ξεκάθαρο σχόλιο του Johsnon ήρθε ως απάντηση σε μία συζήτηση στο Twitter όπου πολλοί φαν του franchise “Star Wars” συνέχισαν να σχολιάζουν τον πώς ήταν γραμμένος ο χαρακτήρας του Luke στο “The Last Jedi” σε σύγκριση με την αρχική τριλογία.

Ο χρήστης, μάλιστα, @CurtisSams δήλωσε στη συζήτηση πως, “Θα μου άρεσε πολύ να δω τη μεταμόρφωση του Luke σε αντίθεση με τον ίδιο να είναι απλώς γκρινιάρης”, και ήταν ο ένας εκ των τεσσάρων που είδε το όνομα του στα tags της απάντησης του Johnson.

Η έντονη κριτική για το “The Last Jedi” ξεκίνησε άμεσα μετά την πρεμιέρα του, το 2017, με πολλούς φαν να σχολιάζουν πως η ταινία φαινόταν ασύνδετη από τις προηγούμενες της σειράς. Ο Johnson απάντησε και τότε μέσω της πλατφόρμας του Twitter.

“Ο στόχος είναι να μην διχάζεις και να μην εξαγριώνεις τους ανθρώπους, αλλά πιστεύω πως οι συζητήσεις που συμβαίνουν θα συνέβαιναν κάποια στιγμή εάν [το ‘Star Wars’] επρόκειτο να μεγαλώσει, να προχωρήσει μπροστά, και να μείνει ζωντανό”, ήταν τα λόγια του Johnson στο τότε κύμα αντιδράσεων.

Από τη στιγμή που ήρθε η ανακοίνωση ότι ο Johnson θα υπογράψει και σκηνοθετήσει μία νέα τριλογία για το σύμπαν του ‘Star Wars’, φέτος τον Μάρτιο δήλωσε πως δεν σκοπεύει να αφήσει την κριτική να επηρεάσει το δημιουργικό του όραμα.

“Πιστεύω ότι κάθε Star Wars τίτλος που φτιάχνεται αποκομίζει μια δυνατή απάντηση καθώς το Star Wars κοινό είναι παθιασμένο και αυτό είναι που τους κάνει φανταστικούς”, δήλωσε τότε ο Johnson, και συνέχισε σχετικά με την άποψη του για τον σωστό τρόπο να αφήγησης μιας ιστορία.

Προς το παρόν, η νέα τριλογία του Johnson είναι άτιτλη και έχει για παραγωγούς τους ίδιους που βρέθηκαν πίσω από το “The Last Jedi”, Ram Bergman και Kathleen Kennedy, την Πρόεδρο της Lucasfilm.

Ο κόσμος του “Star Wars” επεκτείνεται διαρκώς. Το “Episode IX” θα κάνει την πρεμιέρα του στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου του 2019, ενώ αναμένουμε την τηλεοπτική προσθήκη του Jon Favreau στο franchise, “The Mandalorian”, για την οποία λέγεται πως θα δοθεί το 100%.


Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.