Ο Τσιτσιπάς δεν είναι πια νέος, είναι ο κορυφαίος!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-1 σετ του Άλεξ Ντε Μινόρ και κατέκτησε το τουρνουά Next Gen Finals του Μιλάνου, ολοκληρώνοντας μια ονειρική για τον ίδιο χρονιά.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε με 3-1 σετ του Άλεξ Ντε Μινόρ και κατέκτησε το τουρνουά Next Gen Finals του Μιλάνου, ολοκληρώνοντας μια ονειρική για τον ίδιο χρονιά. 

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας δεν χρειαζόταν να βρεθεί στην κορυφή του Μιλάνου για να αποδείξει ότι δεν πρέπει πια να λογίζεται ως φέρελπις, αλλά σαν ισότιμος παίκτης με αθλητές – θρύλους όπως ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Ράφα Ναδάλ. Το απέδειξε όταν διαχειρίστηκε ψύχραιμα το προβάδισμα του αντιπάλου του, που πήρε το πρώτο σετ με 2-4 και επικρατώντας στα τρία επόμενα με 4-1, 4-3(3), 4-3(3) κατέκτησε το τρόπαιο και έβαλε στο λογαριασμό του 407 χιλιάδες δολάρια. 

Ο Τσιτσιπάς μπήκε στο τουρνουά ως Νο.1 του ταμπλό και επιβεβαίωσε τη θεωρητική κυριαρχία του, σε μια σεζόν που στην ολοκλήρωση της τον έχει φέρει στην 15η θέση της παγκόσμιας κατάταξης. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε τη σεζόν με 4 νίκες σε επίπεδο ATP Tour και την ολοκληρώνει με 50, κατακτώντας εύκολα τον τίτλο του πιο βελτιωμένου τενίστα της σεζόν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.