Χατζηισαΐας: «Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ, μπορούμε τη νίκη» (video)

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μίλησε με τα καλύτερα λόγια στο Novasports.gr για την ΑΕΚ, ωστόσο τόνισε πως ο Ατρόμητος έχει όλα τα στοιχεία για να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία του.

Ο Δημήτρης Χατζηισαΐας μίλησε με τα καλύτερα λόγια στο Novasports.gr για την ΑΕΚ, ωστόσο τόνισε πως ο Ατρόμητος έχει όλα τα στοιχεία για να δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή πορεία του.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους της ομάδας του και ανέλυσε τι θα πρέπει να προσέξουν κόντρα στην «Ένωση».

«Σίγουρα θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Είναι το δεύτερο ντέρμπι ουσιαστικά που παίζουμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό και να συνεχίσουμε το σερί που έχουμε κάνει. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε», δήλωσε αρχικά ο ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου για το ματς με την ΑΕΚ.

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της: «Σίγουρα η ΑΕΚ σε όλα τα παιχνίδια “πατάει” στον κόσμο της. Για εμάς είναι καλό αυτό διότι δεν θα έχουμε τόσο πίεση. Πιστεύω ότι στο τέλος θα καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει ο Ατρόμητος: «Η ΑΕΚ μπροστά είναι πολύ καλή ομάδα. Έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Έχει έναν πολύ καλό προπονητή που ξέρει να διαβάζει τις αντίπαλες ομάδες. Αν εμείς είμαστε σοβαροί, δυνατοί και ακούσουμε αυτά που θα μας πει ο προπονητής μας, θα τα καταφέρουμε».

Για το που θεωρεί ότι θα κριθεί το παιχνίδι: «Στο πάθος, στη δύναμη, στο πως θα είμαστε μέσα στο γήπεδο, αλλά και στις συνεργασίες».

Για τη φετινή πορεία του Ατρόμητου: «Το καλό είναι ότι με αρκετά παιδιά είμαστε μαζί για δεύτερο χρόνο. Ο μεγαλύτερος κορμός έχει μείνει στην ομάδα και μεταξύ μας έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Αυτό δείχνουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι μας έχουμε φιλοδοξίες στην ομάδα, θέλουμε το κάτι παραπάνω και αυτό βγαίνει και στο παιχνίδι».

Για το που μπορεί να φτάσει ο Ατρόμητος: «Κρατάμε μικρό καλάθι. Στόχος είναι η πεντάδα, να βγούμε στο Europa League και από εκεί και πέρα, όσο ψηλότερα γίνεται».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.