Πέρασε και πάλι στην κορυφή (video)

Αν και αγχώθηκε στο φινάλε, ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα, και πέρασε και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Αν και αγχώθηκε στο φινάλε, ο ΠΑΟΚ πήρε τελικά τη νίκη με 2-1 επί του Παναιτωλικού στην Τούμπα, και πέρασε και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μετά από ένα στείρο πρώτο μέρος, ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο 63ο λεπτό, με τον Λημνιό να κάνει τη σέντρα από δεξιά και τον Πρίγιοβιτς να πιάνει την κεφαλιά, την μπάλα να βρίσκει και στο κορμί του Μαρινάκη, για το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Σάκχοφ έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, ο Κυριακίδης απέκρουσε αλλά ο Άκπομ βγήκε πρώτος στην μπάλα και σε κενή εστία έγραψε το 2-0. 

Η απάντηση του Παναιτωλικού ήρθε στο 71ο λεπτό, αφού μετά τη σέντρα του Μανά από δεξιά, ο Μάσουρεκ έκανε ιδανική κεφαλιά πάσα στον Κρέσπο, που ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή, για να γράψει με σουτ το 2-1. 

Παρότι το άγχος έκανε και πάλι την εμφάνισή του στην Τούμπα, οι γηπεδούχοι δεν απειλήθηκαν, κράτησαν το 2-1 ως το φινάλε και ανέβηκαν έτσι στους 26 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερο τον Ατρόμητο στους 24 και αυξάνοντας τη διαφορά τους στους 9 από την ΑΕΚ που έμεινε στους 17. Στους 12 πόντους έμεινε ο Παναιτωλικός που είναι στην 9η θέση.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Κίτσιου (84’ Χατσερίντι), Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Κάνιας, Σάχοφ (72’ Μαουρίσιο), Λημνιός, Πέλκας, Μπίσεσβαρ (57’ Άκπομ), Πρίγιοβιτς. 

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μαρινάκης, Μαλής, Αργκους (85’ Λιάβας), Τσοκάνης, Ντίας, Λουσέρο, Μανά (74’ Ρότσα), Μάζουρεκ, Ουίλιαν, Καμαρά.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.