Πρίγιοβιτς: “Δεν είναι αντιπροσωπευτικό το σκορ” (video)

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από ότι δείχνει το τελικό 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικό, όπως είπε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην κάμερα του novasports.

Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ καλύτερος από ότι δείχνει το τελικό 2-1 κόντρα στον Παναιτωλικό, όπως είπε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στην κάμερα του novasports.

Aναλυτικά:

«Σίγουρα θέλαμε να κυριαρχήσουμε και να παίξουμε επιθετικά. Το καταφέραμε αυτό, καθώς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό των ευκαιριών που είχαμε».

Για την συνεργασία του με τον Τσούμπα Ακπόμ: «Για εμένα δεν παίζει ρόλο ποιος παίζει δίπλα μου. Ο Τσούμπα στα τελευταία παιχνίδια παίζει δίπλα μου. Είμαι ανοιχτός σε κάθε σχηματικό και είμαι έτοιμος να προσφέρω, ανάλογα και με το τι θα ζητήσει ο προπονητής».

Για την ήττα της ΑΕΚ από τον Ατρόμητο: «Γνωρίζαμε από τις αντιδράσεις του κόσμου ότι ο Ατρόμητος κέρδισε την ΑΕΚ, αλλά εμείς από την αρχή θέλαμε να κερδίσουμε τον Παναιτωλικό. Πρώτα κοιτάμε την ομάδα μας και μετά τα αποτελέσματα των άλλων».

Για τον Ευθύμη Κουλούρη:
«Ο Κουλούρης τα πηγαίνει πολύ καλά, είναι μια μάχη σε εξέλιξη για τον πρώτο σκόρερ. Του μίλησα και του έστειλα συγχαρητήρια για την απόδοσή του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.