Μπασινάς: «Μόνο δεμένοι μπορούμε να πάμε μπροστά» (video)

Ο Άγγελος Μπασινάς ανέλυσε τη φιλοσοφία του για την Εθνική ομάδα, προανήγγειλε αλλαγές και τόνισε πως η «γαλανόλευκη» πρέπει να είναι μια «γροθιά» για να πετύχει πράγματα.

Ο Άγγελος Μπασινάς ανέλυσε τη φιλοσοφία του για την Εθνική ομάδα, προανήγγειλε αλλαγές και τόνισε πως η «γαλανόλευκη» πρέπει να είναι μια «γροθιά» για να πετύχει πράγματα.

«Σας ξέρω και με ξέρετε πολλά χρόνια. Θα ήθελα να πω συλλυπητήρια για τον χαμό του φίλου του Ολυμπιακού. Όταν γίνονται τέτοια, όλα τα άλλα είναι περιττά», δήλωσε αρχικά ο Άγγελος Μπασινάς και συνέχισε προαναγγέλλοντας αλλαγές: 

«Η ευθύνη είναι μεγάλη. Ήρθαμε να βοηθήσουμε την Εθνική. Μεγάλωσα στην Εθνική και όταν δεν πάει καλά, στεναχωριέμαι διπλά και τριπλά. Η ΕΠΟ θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα και έχουμε το ελεύθερο των κινήσεων για να αλλάξουμε πράγματα. Υπάρχει όρεξη για δουλειά. Τα τελευταία χρόνια η Εθνική έχει χάσει λίγη από τη λάμψη της, αλλά είμαστε εδώ για να πετύχουμε πράγματα».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Μπορείτε όποτε θέλετε, να με καλείτε για οτιδήποτε αφορά την Εθνική και να μην γράφονται πράγματα που δεν ισχύουν. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πράγματα. Όπως συνέβη και στο 2004. Όλοι να είμαστε μια ομάδα».

Ερωτηθείς για τη φιλοσοφία που θα έχει για την Εθνική, αλλά και γενικότερα για όλα τα κλιμάκια και απάντησε: «Σκοπός μας είναι να υπάρχει ένα ενιαίο κομμάτι, από τις μικρές μέχρι την πρώτη ομάδα. Αυτά θα είναι σε πλαίσιο με συνεννόηση, ενιαίο σύστημα από κάτω μέχρι πάνω γιατί φτάνουν σε ένα σημείο οι ποδοσφαιριστές και χάνονται. 

Έτσι θα βγουν και περισσότερα ταλέντα. Το ιατρικό τιμ θα έχει έναν επικεφαλής που θα δίνει εντολές για όλες τις ομάδες. Όλα αυτά θέλουμε να τα συζητήσουμε. Ουσιαστικά και πρακτικά αυτά θα γίνουν μετά τα δύο παιχνίδια που έχουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.