Ο Ζλάταν αποθεώνει τον Νόλε

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποθέωνει τον καλό του φίλο Νόβακ Τζόκοβιτς λίγο πριν μπει στα κορτ για το ATP Masters στο Λονδίνο.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αποθέωνει τον καλό του φίλο Νόβακ Τζόκοβιτς λίγο πριν μπει στα κορτ για το ATP Masters στο Λονδίνο.

Συναντήθηκαν στο Παρίσι, όταν ο Ζλάταν έπαιζε στη Παρί Σεν Ζερμέν και μάλιστα αντάλλαξαν μπαλιές όταν μπήκαν παρέα στο κορτ ενθουσιάζοντας το κοινό στην πρωτεύουσα της Γαλλίας.

”Είμαστε καλοί φίλοι και βρισκόμαστε σε επαφή.”

”Όποτε βρίσκουμε ευκαιρία ακολουθούμε ο ένας τον άλλο και μοιραζόμαστε την επιτυχία. Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερε να επιστρέψει δριμύτερος από τον τραυματισμό του και έγινε ξανά νούμερο ένα στον κόσμο, εκεί που ανήκει.”

Ο Σέρβος μπαίνει στο ταμπλό ως νούμερο ένα στο Λονδίνο και μπορεί να παραμείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς αν συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

”Προτιμώ να χτυπώ τη μπάλα με τα πόδια και όχι με τα χέρια.’‘ συνέχισε ο Ιμπραχίμοβιτς

”Όταν μπήκαμε το 2013 στο κορτ προσπάθησα να μην χρησιμοποιήσω τα χέρια και έκανα τη σωστή επιλογή.Ο Νόλε έχει γνωρίσει τα παιδιά μου τα οποία εντυπωσιάστηκαν. Δεν πάιζουν τένις, πάιζουν ποδόσφαιρο και κάνουν πλεμικές τέχνες αλλά χάρηκαν πολύ που τον γνώρισαν.”

”Είναι καλό παιδί. Αυτός που βλέπετε στην τηλεόραση είναι ο πραγματικός του εαυτός. Ορισμένοι αθλητές έχουν διπλή προσωπικότητα. Ο Τζόκοβιτς είναι πάντα ίδιος και πίσω αλλά μπροστά στις κάμερες γι’αυτό έχω ένα λόγο παραπάνω να τον συμπαθώ.Είναι αστείος τύπος, καλό παιδί, έχει πάντα θετική ενέργεια και είναι ευχάριστο να κάνεις παρέα μαζί του.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.