Ο Τσιτσιπάς τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας! (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και οι γονείς του έγιναν δεκτοί στο Προεδρικό Μέγαρο, από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τιμήθηκε με την πρόσκληση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Ο 20χρονος τενίστας στο τέλος μιας εκπληκτικής σεζόν στην οποία κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο στην ATP, αναδείχτηκε ο πιο βελτιωμένος τενίστα του κόσμου για το 2018, βρέθηκε στο νο15 της παγκόσμιας κατάταξης και κατέκτησε το τουρνουά “NEXT GEN” 

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας υποδέχθηκε τον Στέφανο Τσιτσιπά, αλλά και τους γονείς του Απόστολο και Τζούλια.  
«Έχεις προικιστεί με ένα σπουδαίο ταλέντο, αλλά δεν επαναπαύτηκες σε αυτό. Δούλεψες και δουλεύεις πολύ σκληρά για να το μεγεθύνεις στο έπακρο. Και δουλεύεις σε έναν δρόμο μοναχικό, που όσοι σε γνωρίζουν το ξέρουν αυτό, με πολλές δυσκολίες, που όμως δεν κάμπτει την ψυχή σου. Το αντίθετο, σε χαλυβδώνει αυτό. Κατακτάς την μια κορυφή μετά την άλλη στο παγκόσμιο στερέωμα του τένις, δίχως αυτό να αλλοιώνει τον χαρακτήρα σου, με υποδειγματική σεμνότητα και υποδειγματικό ήθος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε σένα και συγχαρητήρια στους γονείς σου, οι οποίοι σε στηρίζουν με στοργή και αγάπη. Είναι πολύ δύσκολο, το γνωρίζουμε όλοι”.



Μετά το αρχικό καλωσόρισμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είπε στον Έλληνα πρωταθλητή:
«Έχεις προικιστεί με ένα σπουδαίο ταλέντο, αλλά δεν επαναπαύτηκες σε αυτό. Δούλεψες και δουλεύεις πολύ σκληρά για να το μεγεθύνεις στο έπακρο. Και δουλεύεις σε έναν δρόμο μοναχικό, που όσοι σε γνωρίζουν το ξέρουν αυτό, με πολλές δυσκολίες, που όμως δεν κάμπτει την ψυχή σου. Το αντίθετο, σε χαλυβδώνει αυτό. Κατακτάς την μια κορυφή μετά την άλλη στο παγκόσμιο στερέωμα του τένις, δίχως αυτό να αλλοιώνει τον χαρακτήρα σου, με υποδειγματική σεμνότητα και υποδειγματικό ήθος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε σένα και συγχαρητήρια στους γονείς σου, οι οποίοι σε στηρίζουν με στοργή και αγάπη. Είναι πολύ δύσκολο, το γνωρίζουμε όλοι. Ξέρω ότι δεν έχεις ανάγκη από λόγια. Όμως εγώ έχω υποχρέωση να τα πω για όλους μας και κυρίως για την γενιά σου και για τις γενιές που έρχονται και είναι το μέλλον αυτού του τόπου. Καλή δύναμη και πάντα ψηλά».

 
Ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου, Απόστολος Τσιτσιπάς είπε:
«Νομίζω ότι είναι σημαντικό όλοι οι Έλληνες να πιστέψουν στον εαυτό τους. Έχουμε τεράστιες δυνατότητες, έχουμε τα γονίδια και έχουμε την Ιστορία που ποτέ δεν θα ξεχαστεί και μπορούμε να μεγαλουργήσουμε ξανά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.