Στο Βελιγράδι ο Βασιλειάδης για το… Μουντιάλ 2030

Συνάντηση με τους Υπουργούς Αθλητισμού Βουλγαρίας, Σερβίας και Ρουμανία θα έχει την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου ο Γιώργος Βασιλειάδης με θέμα συζήτησης την πιθανότητα συνδιοργάνωσης ενός μεγάλου ποδοσφαιρικού event.

Επιστολή προς τους ομολόγους του σε Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία απέστειλε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης προκειμένου οι τέσσερις άνδρες να συναντηθούν και να συζητήσουν την ελληνική πρόταση για φιλοξενία μιας μεγάλης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Η συνδιοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2030 είναι ένα πρότζεκτ το οποίο δεν αφήνει αδιάφορη καμία από τις συγκεκριμένες χώρες, οι οποίες γνωρίζουν πως από μόνες τους δεν συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες να φιλοξενήσουν στο άμεσο μέλλον μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. 

Η συνάντηση ορίστηκε για την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου και θα λάβει χώρα στο Βελιγράδι, προκειμένου στη συνέχεια να παρουσιαστούν τα όποια αποτελέσματα στη Σύνοδο των Ευρωπαίων Υπουργών Αθλητισμού που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες στις 27 Νοεμβρίου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.