Πρώτη η Αγγλία… υποβιβασμός της Κροατίας!

Όχι, το Nations League δεν είναι αδιάφορο! Αγγλία και Κροατία έδωσαν τα πάντα για να πάρουν την πρώτη θέση και να αποφύγουν τον υποβιβασμό! Τα κατάφερε η Αγγλία που με ανατροπή του σκορ νίκησε 2-1!!

Όχι, το Nations League δεν είναι αδιάφορο! Αγγλία και Κροατία έδωσαν τα πάντα για να πάρουν την πρώτη θέση και να αποφύγουν τον υποβιβασμό! Τα κατάφερε η Αγγλία που με ανατροπή του σκορ νίκησε 2-1!!

Κατάφερε να μην προηγηθεί

Η Κροατία είχε μια μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί αλλά μετά την γκάφα του Πίκφορντ μόλις στο δεύτερο λεπτό, ο Πέρισιτς έστειλε την μπάλα αρκετά μέτρα άουτ σχεδόν, σε κενή εστία! 

Από εκεί και πέρα οι Άγγλοι κατάφεραν να μην σκοράρουν σε ένα ημίωρο κυριαρχίας! Έχασε δύο απίστευτες χαμένες ευκαιρίες ο Κέιν και άλλες τόσες ο Στέρλινγκ αλλά για αυτόν ήταν αναμενόμενο! 

Το ημίχρονο ανεξήγητα έληξε 0-0 με τους Κροάτες να έχουν χάσει και τον Βερσάλικο λόγω μυϊκού προβλήματος στο 26ο λεπτό!

Και στο τέλος… το γυρίζουν οι Άγγλοι!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες έκαναν τα πάντα για να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου! Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τους Κροάτες να ελέγχουν τον ρυθμό και να πετυχαίνουν και το πρώτο γκολ! Με άφθονο χώρο και χρόνο στην περιοχή αλλά και με λίγη τύχη λόγω κόντρα, ο Κράμαριτς νίκησε τον Πίκφορντ και έκανε το 0-1 στο 57ο λεπτό! Τα λιοντάρια σε σοκ λίγο έλειψε να βρεθούν πίσω στο σκορ με 0-2 αλλά οι Κροάτες αστόχησαν σε δύο καλές στιγμές!

Οι αλλαγές του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ ακολούθησαν και άλλαξαν τα πάντα. Ο Λίνγκαρντ μπήκε στο γήπεδο στο 73ο λεπτό και ήταν στην ιδανική θέση για να σπρωξει την μπάλα στα δίχτυα πέντε λεπτά αργότερα ενώ στην ιδανική θέση ήταν και ο Κέιν στο 85ο λεπτό για να κάνει την ίδια δουλειά! Να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα! Ανάμεσα στα δύο γκολ οι Κροάτες είχαν μεγάλη διπλή ευκαιρία με Βίντα και Πέρισιτς αλλά πρώτα ο Λίνγκαρντ στην γραμμή και μετά ο Πίκφορντ κράτησαν το 1-1! 

Ακολούθησε το γκολ του Κέιν και το πάρτι των Άγγλων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης! Η Κροατία υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία του Nations League. Η Ισπανία τερμάτισε δεύτερη στον όμιλο!

ΑΓΓΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ 2-1
0-1 57 Κράμαριτς, 1-1 78′ Λίνγκαρντ, 2-1 85′ Κέιν

ΑΓΓΛΙΑ : Πίκφορντ, Γουόκερ, Γκόμεζ, Στόουνς, Τσίλγουελ – Ντάιερ, Μπάρκλεϊ (63′ Άλι), Ντελφ (73′ Λίνγκαρντ)- Στέρλινγκ, Ράσφορντ (73′ Σάντσο), Κέιν

ΚΡΟΑΤΙΑ : Λ. Κάλινιτς – Βερσάλικο (26′ Μίλιτς), Λόβρεν, Βίντα, Γεντβάι – Μόντριτς, Βλάσιτς (79′ Ρογκ), Μπρόζοβιτς – Πέρισιτς, Κράμαριτς, Ρέμπιτς (46′ Μπρέκαλο)η Αγγλία


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.