Μπλατ: «Πρέπει να αντιδράσουμε» (video)

Ο Ντέιβιντ Μπλατ τόνισε στην κάμερα των καναλιών Novasports, πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αντιδράσει στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, μετά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ υπογράμμισε στην κάμερα των καναλιών Novasports, πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αντιδράσει στην αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, μετά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Ο κόουτς των Πειραιωτών υπογράμμισε πως οι Βαυαροί είναι μια δύσκολη ομάδα, η οποία θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή για να έρθει η νίκη. 

Αρχικά, ο Μπλατ υπογράμμισε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για τη γερμανική ομάδα: «Έχουν παίξει καλά μέχρι στιγμής στη διοργάνωση. Ομάδα που παίζει δυνατή και σε πιέζει αρκετά στην άμυνά της. Παίζουν αρκετό καιρό μαζί και με το ομαδικό τους μπάσκετ, δημιουργούν προβλήματα και στην επίθεση».

Στη συνέχεια, ο κόουτς του Ολυμπιακού δήλωσε για την Μπάγερν Μονάχου: «Ο Νιχάντ Τζέντοβιτς είναι ο παίκτης κλειδί και θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε αν θέλουμε να τα πάμε καλά. Δεν είναι ο μόνος που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να κάνουμε συνολική δουλειά, αν θέλουμε να τα καταφέρουμε».

Τέλος, ο Μπλατ δήλωσε για το αρνητικό σερί του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς, καθώς μετράει τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς: «Κανείς δεν είναι χαρούμενος για το αρνητικό σερί. Είναι κομμάτι της χρονιάς και της ζωής μας. Στόχος μας είναι να αντιδράσουμε σωστά και να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη. Είμαστε καινούργια ομάδα και η δουλειά μου είναι να κρατήσω την ομάδα ενωμένοι και να προχωρήσουμε σε επιτυχίες το επόμενο διάστημα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.