Τη φωνή της εξασκεί η Tilda Swinton για τον νέο της ρόλο

Φυσικά, μιλάμε για μιούζικαλ.Ο γνωστός σκηνοθέτης Wes Anderson έχει αναλάβει να μας παρουσιάσει...

Φυσικά, μιλάμε για μιούζικαλ.

Ο γνωστός σκηνοθέτης Wes Anderson έχει αναλάβει να μας παρουσιάσει ένα νέο μιούζικαλ και όλα δείχνουν ότι βρήκε μία εκ των πρωταγωνιστριών του.

Σύμφωνα με το Collider, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Tilda Swinton θα είναι η πρωταγωνίστρια του άτιτλου ακόμα γαλλικού μιούζικαλ, το οποίο θα λαμβάνει χώρα λίγο μετά τα γεγονότα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Τίποτα δεν είναι βέβαιο ακόμα, ωστόσο φήμες θέλουν τους Brad Pitt, Natalie Portman και Lea Seydoux να συμπληρώνουν το cast. Η παραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει στην Γαλλία τον Φεβρουάριο και θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή του 2020.

Αυτή δεν θα είναι η πρώτη συνεργασία του Anderson και της Swinton. Οι δυο τους έχουν ξανασυνεργαστεί στα “The Grand Budapest Hotel”, “Moonrise Kingdom” και “Isle of Dogs”. Ήταν υποψήφιος για Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου σεναρίου για τις ταινίες “Royal Tenenbaums” το 2001, “Moonrise Kingdom” το 2012 και “The Grand Budapest Hotel” το 2014. Κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων για το “Fantastic Mr. Fox” το 2009.

Την Swinton την είδαμε πρόσφατα στο remake του θρίλερ “Suspiria” του σκηνοθέτη Luca Guadagnino, πλάι στην Dakota Johnson και Chloë Grace Moretz. Κατείχε έναν σημαντικό ρόλο στην ταινία του MCU, “Doctor Strange”, ως The Ancient One, πλάι στον Benedict Cumberbatch. Τέλος, πρωταγωνίστησε μεταξύ άλλων στην ταινία του Netflix, “Okja”, η οποία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο Φεστιβάλ των Καννών πέρυσι. To 2007 πρωταγωνίστησε στο “Michael Clayton” του Tony Gilroy πλάι στους George Clooney, Tom Wilkinson και Sydney Pollack. Ο ρόλος της ως Karen Crowder της χάρισε το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου.

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.