When dreams come true

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έδωσε τη δυνατότητα σε ένα 17χρονο μαθητή να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, βιώνοντας ως φωτορεπόρτερ το παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο τη Φρίμπουργκ, για το BCL

Ποιος είπε ότι τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα; Και ποιος είπε ότι τα νέα παιδιά ονειρεύονται μονάχα να μοιάσουν σπουδαίους αθλητές και να γίνουν όπως αυτοί; Υπάρχουν και νέοι που συγκινούνται από τον αθλητισμό, θέλουν να είναι κοντά στους αθλητές, αλλά ακριβώς… έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Να καταγράφουν τα κατορθώματά τους, για παράδειγμα, μέσα από ένα φωτογραφικό φακό.
Ο 17χρονος Χάρης Αργυρόπουλος, μαθητής Γ’ Λυκείου, είναι ένα τέτοιο παιδί, που και με τον αθλητισμό παθιάζεται, αλλά και με τη φωτογραφία. Κι η ΚΑΕ ΠΑΟΚ του έδωσε τη δυνατότητα να συνδυάσει αυτές τις δύο μεγάλες αγάπες στο παιχνίδι των “ασπρόμαυρων” την περασμένη Τετάρτη (14/11) με αντίπαλο τη Φρίμπουργκ, για το BCL.
Η σχετική αναφορά των “ασπρόμαυρων” στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ περιγράφει ακριβώς αυτό που έγινε:
“Έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και έζησε μια πρωτόγνωρη εμπειρία την περασμένη Τετάρτη στον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ελβετική Fribourg. Ο Χάρης Αργυρόπουλος είναι 17 ετών, μαθητής Γ’ Λυκείου, φίλαθλος του ΠΑΟΚ και λάτρης της φωτογραφίας. Τα συνδύασε όλα μέσα σε ένα μοναδικό δίωρο. Ήρθε στο «Παλατάκι» για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Fribourg για την 6η αγωνιστική του Basketball Champions League, αλλά δεν ήταν ένας απλός φίλαθλος. Πήρε τη διαπίστευση του, το επίσημο γιλέκο των φωτογράφων της διοργάνωσης και για δυο ώρες έκανε αυτό που θέλει να κάνει ακόμη και σε επαγγελματικό επίπεδο και αποθανάτισε με τις δύο φωτογραφικές του κάμερες την άνετη νίκη του ΠΑΟΚ.
«Η φωτογραφία είναι το πάθος μου, ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα μου και όπως καταλαβαίνετε αυτό το δίωρο ήταν μία μοναδική εμπειρία για μένα. Ήταν κάτι πρωτόγνωρο και ταυτόχρονα εντυπωσιακό για μένα, αφού δεν το είχα ξανακάνει. Ευχαριστώ πολύ τον ΠΑΟΚ για τη δυνατότητα που μου έδωσε να ζήσω το όνειρο μου και να δω από κοντά πως είναι η δουλειά και η ζωή ενός φωτογράφου σε έναν αγώνα μπάσκετ», μας είπε ο Χάρης Αργυρόπουλος που μοιράστηκε τις εντυπώσεις του και προσπάθησε να λύσει αρκετές από τις απορίες του συνομιλώντας με έναν από τους κορυφαίους του χώρου, τον επαγγελματία φωτορεπόρτερ και συνεργάτη της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Παύλο Μακρίδη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.