Δικαιώθηκε στα… χαρτιά η Ζάλγκιρις! (photo)

Η Euroleague αποδέχτηκε το σφάλμα των "χαμένων" δευτερολέπτων στο παιχνίδι ΤΣΣΚΑ - Ζάλγκιρις, ωστόσο αφού η λιθουανική ομάδα αντέδρασε μετά το ματς, δεν μπορεί να αλλάξει κάτι.

Η Eurolegue έβαλε τελεία και επίσημα στις διαφορές ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Ζαλγκίρις Κάουνας, σχετικά με το σφάλμα που έγινε στη Ρωσία με τα “χαμένα” δευτερόλεπτα από το χρονόμετρο του αγώνα στο φινάλε. 

Συγκεκριμένα, έγινε δεκτό πως έχουν «χαθεί» τέσσερα δευτερόλεπτα από το χρονόμετρο ωστόσο η ένσταση από πλευράς Ζαλγκίρις πραγματοποιήθηκε μετά το πέρας της αναμέτρησης κι έτσι η παρατυπία δεν μπορούσε να διορθωθεί.

Όπως αναφέρει η απόφαση, το χρονόμετρο στη «Megasport Arena» χρησιμοποιείται από το 2016 χωρίς λάθη, ενώ στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε πριν το τζάμπολ δεν διαπιστώθηκε πρόβλημα, ενώ επισημαίνεται ότι ο μοναδικός αρμόδιος για το χρονόμετρο είναι ο υπεύθυνος από τη γραμματεία.

Σε κάθε περίπτωση, η Euroleague διέταξε πειθαρχική έρευνα σε βάρος της ΤΣΣΚΑ για να εξετάσει αν υπάρχει ευθύνη από πλευράς της, σχετικά με παραβίαση των κανόνων της διοργάνωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.