Νίκησε και ελπίζει για Europa League

Η Λοκομοτίβ Μόσχας επικράτησε εντός έδρας της Γαλατασαράι με 2-0 και ελπίζει να κατακτήσει την 3η θέση του 4ου ομίλου στην τελευταία αγωνιστική.

Η Λοκομοτίβ Μόσχας επικράτησε εντός έδρας της Γαλατασαράι με 2-0 και ελπίζει να κατακτήσει την 3η θέση του 4ου ομίλου στην τελευταία αγωνιστική. Ήταν η πρώτη νίκη της ρωσικής ομάδας στη διοργάνωση. Στις 11 Δεκεμβρίου η Λοκομοτίβ θα παίξει στη Γερμανία με τη Σάλκε, ενώ η ομάδα της Κωνσταντινούπολης θα υποδεχθεί την Πόρτο.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να κατακτήσει η Λοκομοτίβ την 3η θέση, είναι η νίκη επί της Σάλκε και ταυτόχρονα η Γαλατασαράι να μην επικρατήσει των Πορτογάλων. Να σημειωθεί πως σε περίπτωση ισοβαθμίας υπερτερούν οι Τούρκοι, καθώς είχαν νικήσει τους Μοσχοβίτες με 3-0 στην Πόλη.

Με τη σέντρα οι γηπεδούχοι επιχείρησαν να επιβάλουν το ρυθμό τους. Μόλις στο 3’ ο Μιραντσούκ είχε δοκάρι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Τελικώς, η ομάδα της Μόσχας προηγήθηκε στο 43’, όταν ο Κρικόβιακ έκανε ένα σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Μουσλέρα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες της Γαλατασαράι προσπάθησαν, έχασαν ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Στο 54’ η Λοκομοτίβ πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Ιγκνάτιεβ, ενώ έως το τέλος έχασε και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ.

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ: Γκιγέρμε – Ιγκνάτιεφ, Κβιρκβέλια, Τσόρλουκα, Ρίμπους – Κρικόβιακ, Ντενίσοφ – Μίραντσουκ (78’ Μπαρινόφ), Μιράντσουκ, Φαρφάν (90’ Ρότενμπεργκ) – Σμόλοφ (88’ Εντερ).
 
ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα – Λινές (89’ Μαριάνο), Καμπάκ, Αζίζ, Ναγκατόμο – Εντιαγέ (68’ Ινάν), Ντονκ, Φερνάντο (59’ 59’ Φεγκουλί) – Ονιεκουρού, Ντερτιγιόκ, Ροντρίγκες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.