Ο παραγωγός του Fantastic Beasts υπερασπίζεται τον αριθμό ταινιών της σειράς

H απόφαση ήταν της J.K.Rowling.Ο παραγωγός του Fantastic Beasts, David Heyman, συζήτησε για την...

H απόφαση ήταν της J.K.Rowling.

Ο παραγωγός του Fantastic Beasts, David Heyman, συζήτησε για την απόφαση να γίνει αυξηθεί ο αριθμός ταινιών της σειράς από τρεις σε πέντε.

Σε συνέντευξη του στο Collider, ο Heyman απάντησε σε μια ερώτηση σχετικά με την επέκταση της νέας σειράς της J.K.Rowling. “Δεν ήταν μια δύσκολη συζήτηση για το στούντιο… δεν πήγε κάποιος στην Jo [Rowling] λέγοντας, ‘Ξέρεις κάτι; Ας το ξεζουμίσουμε’. Ούτε το στούντιο, ούτε η Jo. Ίσως μοιάζει έτσι σε μερικούς, αλλά δεν υπάρχει κάτι κυνικό σε αυτό. Αυτό ήταν όλο στο κεφάλι της”.

“Οπότε ξεκινάει με τρεις ταινίες, επειδή νομίζει ότι αυτή είναι η ιστορία που θέλει να πει και όσο πάει βαθύτερα…και δεν είχε γράψει ακόμα τίποτα όταν είπε ότι ήταν τρεις. Μετά έγραψε την πρώτη, και αρχίζει να γράφει τη δεύτερη, βασικά ακριβώς πριν από αυτό το σημείο ενώ δούλευε στην πρώτη, άρχισε να συνειδητοποιεί ότι υπήρχαν πολλά παραπάνω και προσπαθούσε να βγάλει άκρη, ‘πώς στο καλό θα καταφέρω να τα βάλω όλα σε τρεις;'”

Αργότερα στη συνέντευξη, ο Heyman είπε ότι γνωρίζει τον τίτλο της τρίτης ταινίας, που πιθανότατα θα κυκλοφορήσει το 2020 και επιβεβαίωσε ότι όλες οι ταινίες θα ξεκινούν με το “Fantastic Beasts” στον τίτλο.

Τα νέα για την επέκταση της τριλογίας ανακοινώθηκαν το 2016. Νωρίτερα μέσα στην χρονιά, σκηνοθέτης David Yates επιβεβαίωσε ότι κάθε ταινία θα διαδραματίζεται σε διαφορετική χώρα: η πρώτη ήταν στην Νέα Υόρκη, ενώ η δεύτερη στο Παρίσι.

Στο review μας για το “The Crimes of Grindelwald” γράψαμε ότι “είναι μια δυνατή συνέχεια στη νέα σειρά της Rowling, αν και για διαφορετικούς λόγους παραμένει στο ίδιο επίπεδο με την πρώτη ταινία”.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.