Μόντριτς: «Ένας φυσιολογικός άνθρωπος μπορεί να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα»

Ο Λούκα Μόντριτς υπογράμμισε πως είναι σημαντικό που ένας παίκτης που όλοι τον θεωρούν ταπεινό και φυσιολογικό να κερδίζει τη «Χρυσή Μπάλα».

Ο Λούκα Μόντριτς υπογράμμισε πως είναι σημαντικό που ένας παίκτης που όλοι τον θεωρούν ταπεινό και φυσιολογικό να κερδίζει τη «Χρυσή Μπάλα». Παράλληλα, ο διεθνής Κροάτης ποδοσφαιριστής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο. Επίσης, ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως ποτέ δεν αμφέβαλε για την αξία του. 

Αρχικά, ο Μόντριτς δήλωσε στο «France Football»: «Η ιστορία θα γράψει πως ένας Κροάτης, από μια μικρή χώρα, κέρδισε τη Χρυσή Μπάλα μετά τους Ρονάλντο και Μέσι. Είναι παίκτες άλλου επιπέδου και κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί τους. Θεωρώ τον εαυτό μου έναν φυσιολογικό άνθρωπο και έτσι φέρομαι. Βλέπω πως και ο κόσμος με αντιμετωπίζει έτσι, σαν έναν ταπεινό άνθρωπο. Χαίρομαι που ένας φυσιολογικός άνθρωπος μπορεί να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα».

Στη συνέχεια, ο Κροάτης ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: «Δε νιώθω κατώτερος από άλλους παίκτες από αθλητικής άποψης. Είμαι πιο δυνατός από ό,τι φαίνομαι και δεν φοβάμαι τις μονομαχίες. Το μότο μου είναι ότι τα καλύτερα πράγματα δεν έρχονται εύκολα. Η ζωή μου όλη έχει βασιστεί στην προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά για να πετύχω τους στόχους μου». 

Επίσης, ο Μόντριτς αναφέρθηκε και στην αξία του: «Ποτέ δεν αμφέβαλα για την αξία μου. Δεν περίμενα να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, αν και ονειρευόμουν να παίξω σε μεγάλες ομάδες. Η απόρριψη από τον Αρσέν Βενγκέρ ήταν ένα ακόμη εμπόδιο για μένα για να το ξεπεράσω. Όμως αυτή ήταν η άποψή του για μένα τότε».

Παράλληλα, ο 33χρονος μέσος αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Ζινεντίν Ζιντάν: «Ήθελε από μένα να ανοιχτώ περισσότερο, να εκφραστώ πιο πολύ στο γήπεδο. Τα λόγια του με βοήθησαν να εξελίξω κι άλλο το παιχνίδι μου». 

Τέλος, ο Μόντριτς υπογράμμισε: «Τις πρώτες μέρες θα τη βάλω δίπλα στο κρεβάτι μου, ώστε κάθε μέρα που ξυπνάω να το βλέπω και να καταλαβαίνω πως δεν είναι όνειρο. Μετά θα το βάλω στην πιο ξεχωριστή θέση, γιατί είναι το πιο ξεχωριστό βραβείο μου». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.