Σάρι: «Είχαμε υπερβολική αυτοπεποίθηση»

Ο Μαουρίτσιο Σάρι τόνισε ότι η Τσέλσι επαναπαύθηκε μετά το γκολ που άνοιξε το σκορ απέναντι στη Γουλβς, με αποτέλεσμα να έρθει η ανατροπή.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι τόνισε ότι η Τσέλσι επαναπαύθηκε μετά το γκολ που άνοιξε το σκορ απέναντι στη Γουλβς, με αποτέλεσμα να έρθει η ανατροπή.

Οι Λονδρέζοι προηγήθηκαν στην έδρα των «λύκων» αλλά οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-1, με τον Ιταλό τεχνικό να τονίζει ότι οι παίκτες πλήρωσαν την υπερβολική άνεση που έδειξαν μετά το 1-0.

«Ίσως μετά από αυτό το ματς χάσουμε την αυτοπεποίθηση μας, αλλά μπορεί αυτό να είναι καλό γιατί μερικές φορές οι παίκτες μου δείχνουν υπερβολική αυτοπεποίθηση. Η στάση μας μετά το 1-0 δεν ήταν σωστή, δεν ήμασταν η ίδια ομάδα με πριν αλλά κάποια άλλη. Πρέπει να καταλάβω τον λόγο, γιατί είχαμε τον έλεγχο μέχρι εκείνη τη στιγμή. Μετά το γκολ χάσαμε τις αποστάσεις μας και δεν παίξαμε ποδόσφαιρο. Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο δεν είναι η ήττα, αλλά το γεγονός ότι δεν αντιδράσαμε μετά το πρώτο γκολ του αντιπάλου», είπε ο Σάρι, που πλέον εν’ όψει της επόμενης αγωνιστικής απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι, έθεσε ως στόχο το θετικό αποτέλεσμα όχι για τον τίτλο (μια και η ομάδα του έχει μείνει δέκα πόντους πίσω από την πρωτοπόρο), αλλά για τη μάχη της τετράδας:

«Όπως έχω ξαναπεί, η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε άλλη κατηγορία που αυτή τη στιγμή δεν είναι η δική μας. Πρέπει να παλέψουμε για την τερτράδα νομίζω. Οι βαθμοί είναι σημαντικοί σε κάθε ματς, το ξέρω καλά γιατί πέρσι έχασα το πρωτάθλημα της Σέριε Α με 91 πόντους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.