Χαλαρός είναι ο Shazam στη νέα του αφίσα

Απλά πες τη λέξη.Έχει περάσει καιρός από τότε που είδαμε κάτι νέο για την επερχόμενη ταινία των...

Απλά πες τη λέξη.

Έχει περάσει καιρός από τότε που είδαμε κάτι νέο για την επερχόμενη ταινία των DC/Warner Bros., “Shazam!”, αλλά πλέον σας φέρνουμε μια καινούργια αφίσα.

Πρωτοδημοσιευμένη στον προσωπικό λογαριασμό Instagram του Zachary Levi, στην αφίσα βλέπουμε τον ήρωά να στέκεται χαλαρός μασώντας τσίχλα και παίζοντας με το κινητό του. Φέρει τον τίτλο “Απλά πες την λέξη”.

Εκτός από την νέα αφίσα, ο Levi αποκάλυψε στους fans ότι ένα νέο trailer θα έρθει “την νέα χρονιά”.

Δείτε την αφίσα παρακάτω:

Shazam

Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε τον Φεβρουάριο, και θα μας δείχνει την ιστορία του ήρωα που θα ενσαρκώνεται από τον Zachary Levi. Ο Asher Angel θα παίζει τον Billy Batson, ο οποίος χάρη σε έναν αρχαίο μάγο (Ron Cephas Jones, τον οποίο θα ενσαρκώνει ο Djimon Hounsou) μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν ενήλικο σούπερ ήρωα απλά λέγοντας την λέξη “Shazam!”. Τα γράμματα της λέξης αντιπροσωπεύουν διαφορετικές μυθολογικές φιγούρες, από τις οποίες φαίνεται να αντλεί τις ιδιότητές του. Όπως τους Σολομώντα, Ηρακλή, Άτλαντα, Δία (Zeus), Αχιλλέα και Ερμή (Mercury).

Ο δυνατότερος θνητός της Γης θα αντιμετωπίσει τον Mark Strong στον ρόλο του κακού Dr. Thaddeus Sivana. Θετός μπαμπάς του Billy θα είναι ο Cooper Andrews ως Jerry. Και ο Jack Dylan Grazer θα κατέχει τον ρόλο του καλύτερου φίλου του Billy, Freddy.

Άλλα μέλη του cast θα είναι οι Grace Fulton (“Annabelle: Creation”), Ian Chen (“Fresh Off the Boat”) και Jovan Armand (“The Middle”).

Σκηνοθέτης είναι ο David F. Sandberg (“Annabelle: Creation”) και παραγωγός ο Peter Safran (“Aquaman”, “The Conjuring”), ενώ εκτελεστικοί παραγωγοί οι Christopher Godsick, Dany Garcia, Dwayne Johnson, Hiram Garcia, και Jeffrey Chernov. Σεναριογράφοι είναι οι Henry Gayden και Darren Lemke.

Αρχικά, γνωρίζαμε ότι οι Black Adam (Dwayne Johnson) και Shazam πρόκειται να μονομαχήσουν, αλλά πλέον κάτι τέτοιο δεν θα γίνει και ξέρουμε το γιατί.

Το “Shazam!” θα βγει στους κινηματογράφους στις 5 Απριλίου 2019 (ΗΠΑ).

Και επειδή ο Απρίλης αργεί ακόμα, ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Δεκέμβριο και πείτε μας στα σχόλια με ποιες ταινίες θα κλείσετε το 2018.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.