[Αποκλειστικό] Η πρώτη αφίσα για την ταινία Sonic the Hedgehog

Έρχεται τρέχοντας το 2019.O Sonic the Hedgehog ετοιμάζεται για την είσοδό του στον κινηματογράφο...

Έρχεται τρέχοντας το 2019.

O Sonic the Hedgehog ετοιμάζεται για την είσοδό του στον κινηματογράφο και το IGN έχει αποκλειστικά μια πρώτη ματιά στην live-action έκδοση του αγαπημένου χαρακτήρα.

Δείτε παρακάτω το πρώτο motion poster για το “Sonic the Hedgehog”:

H αφίσα μας δείχνει μερικές βασικές διαφορές στην εμφάνιση του Sonic και μιλώντας με την δημιουργική ομάδα της επερχόμενη ταινίας, μάθαμε μερικές παραπάνω πληροφορίες. Σε αυτή την ιστορία, ο Sonic είναι λίγο “σαν το ψάρι έξω από την γυάλα”. Ο Sonic (Ben Schwartz) βρίσκεται στον κόσμο μας στο παρόν, όπου θα αναπτύξει ένας είδος σχέσης με τον Tom Wachowski (James Marsden) και θα έρθει αντιμέτωπος με τον Dr. Robotnik (Jim Carrey).

Η ομάδα παραγωγής ήθελε μια πιο ρεαλιστική εμφάνιση για τον ήρωα. Το πρώτο πράγμα που ίσως προσέξετε είναι ότι έχει γούνα. “Αυτό ήταν πάντα το πρώτο στάδιο μεταφοράς του στον πραγματικό κόσμο και με τι είδος ζώου ακριβώς θα μοιάζει”, είπε ο εκτελεστικός παραγωγός Tim Miller. “Θα ήταν περίεργο και θα ήταν σαν να τρέχει τριγύρω γυμνός αν ήταν κάποιο είδος βίδρας. Για εμάς η επιλογή ήταν πάντα γούνα και ποτέ δεν σκεφτήκαμε κάτι διαφορετικό. Είναι μέρος της ενσωμάτωσης του στον πραγματικό κόσμο και τι τον κάνει πραγματικό πλάσμα”.

Μετά έχουμε τα παπούτσια. “Είδαμε όλες τις διαφορετικές εκδόσεις παπουτσιών που έχει φορέσει και προσπαθούμε να τιμήσουμε το στυλ τους, αλλά επίσης να τα μοντερνοποιήσουμε στο τι θεωρούμε ότι θα φορούσε ο Sonic σήμερα”, είπε ο παραγωγός Neal Moritz στο IGN.

Το πιο δύσκολο κομμάτι του σχεδιασμού του Sonic -τα μάτια του- δεν αποκαλύφθηκε στο teaser. Οι δημιουργοί του δοκιμάστηκαν αρκετά στο πώς θα έπρεπε να φτιάξουν τα μάτια του, καθώς τις περισσότερες φορές τον βλέπουμε μονάχα με ένα στο παιχνίδι – κάτι το οποίο δεν θα έδειχνε καλό σε live-action ταινία.

“Δεν νομίζω ότι η SEGA ήταν παντελώς ευχαριστημένη με την απόφαση των ματιών, αλλά ήταν ένα από τα πράγματα που σκέφτεσαι, ‘Θα δείχνει περίεργο αν δεν το κάνουμε έτσι’. Αλλά τα πάντα είναι μέρος συζήτησης, και αυτός είναι ο στόχος, να αλλάξουμε μόνο τα απαραίτητα και να μείνουμε πιστοί στα υπόλοιπα”, είπε ο Miller. “Δεν θα μοιάζει με χαρακτήρα της Pixar, γιατί δεν νομίζω ότι θα ήταν αισθητικά σωστό ώστε να είναι μέρος του κόσμου μας”.

 

Υπάρχει επίσης η ερώτηση για την παρουσίαση της ταχύτητας του στην ταινία. Η διαδικασία επεξεργασίας ξεκίνησε πριν από ένα μήνα περίπου, οπότε τα ειδικά εφέ βρίσκονται ακόμα υπό ανάπτυξη, αλλά ο σκηνοθέτης, Jeff Fowler, ήξερε από την αρχή πως ήθελε να φανούν αισθητικά οι ικανότητες του. Μάλιστα, αυτή η ιδέα του είναι μέσα στην αρχική πρόταση του στα στούντιο για την ταινία. Οι Fowler, Moritz και Miller όλοι δούλεψαν σε ένα τεστ βίντεο για το πως φαντάζονταν τον Sonic ώστε να δείξουν σε συνεργάτες του στο στούντιο, που έδειχνε πως θα λειτουργούσε η ταχύτητα του στην ταινία. (Fun fact: είχαν ζητήσει από τον Schwartz να δανείσει την φωνή του στο τεστ βίντεο και έκανε τόσο καλή δουλειά, που κατέληξαν να τον προσλάβουν για τον ρόλο).

“To πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να βάλεις όρια σε αυτό. Αν μπορείς να κάνεις τα πάντα, τότε τίποτα δεν είναι ιδιαίτερο. Για μένα, είχε πάντα να κάνει με το να δείχνει προσγειωμένο και ρεαλιστικό”, είπε ο Miller. “Είχαμε λίγο χρόνο για να εξερευνήσουμε την ταχύτητα: πώς μοιάζει, πώς την νιώθει ο χαρακτήρας και πώς σχετίζεται με τον κόσμο μας. Είχαμε δοκιμές και αποτυχίες, αλλά αυτό ήταν animation ώστε να δούμε πώς μοιάζει και τι κάνει στον κόσμο γύρω του. Η ταχύτητα αλλάζει με τον χρόνο γιατί αυτό εξελίσσεται, καθώς δεν μπορεί να κάνει τα πάντα στην αρχή της ταινίας. Είχε να κάνει με το να ταιριάξει οπτικά και πως θα εξελιχθεί με τον χρόνο”.

Βλέπουμε λίγο την ταχύτητα του στην αφίσα, αλλά μην την θεωρήσετε ακριβής αναπαράστασή της από την ταινία.

“Προφανώς δεν μπορούν τα πάντα να φανούν στην αφίσα…Υπάρχει ένα στοιχείο που προσπαθούμε να περάσουμε, αλλά νομίζω πως ο κόσμος θα δει πράγματα που δεν έχει ξαναδεί σχετικά με την ταχύτητα του”, είπε ο Moritz. “Δουλέψαμε στενά με τους ανθρώπους της SEGA, που είναι κατά κάποιο τρόπο οι φύλακες του Sonic ώστε να είμαστε εντάξει. Προσπαθούμε να κάνουμε κάτι για το τώρα, που fans των διαφορετικών εκδοχών του θα λατρέψουν επίσης”.

Με τον Sonic να περνάει σε έναν νέο κόσμο, είναι ασαφές ποιος θα είναι ο ρόλος άλλων χαρακτήρων όπως οι Tails και Knuckles. Ο Miller επιβεβαίωσε ότι κομμάτι της νέας ιστορίας δεν θα λάβει χώρα στην Γη, ενώ ο Moritz πρόσθεσε, “Νομίζω ότι το κοινό μπορεί να περιμένει μερικά easter eggs. Δεν θέλουμε να αποκαλύψουμε κάποιο από αυτά, αλλά νομίζω θα υπάρχουν μερικά ενδιαφέροντα πράγματα στην ταινία για τους fans του Sonic”.

To “Sonic the Hedgehog” αναμένεται να κυκλοφορήσει το τελευταίο τρίμηνο του 2019.


Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.