Πρωτιά με τεσσάρα

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε σαν σίφουνας από το Βελιγράδι (4-1 τον Ερυθρό Αστέρα) και σε συνδυασμό με τη νίκη της Λίβερπουλ επί της Νάπολι, τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Ο Εμπαπέ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, καθώς δημιούργησε τα πρώτα δύο γκολ της ομάδος του, ενώ πέτυχε και ο ίδιος. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο νεαρός άσος στο 10′ γύρισε την μπάλα από τα αριστερά και ο Καβάνι με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Οσο καλά ξεκίνησε το πρώτο μέρος η γαλλική ομάδα, άλλο τόσο καλά το έκλεισε, αφού στο 40′ ο Εμπαπέ πάσαρε στον Νέιμαρ και ο Βραζιλιάνος από τα αριστερά έφτασε μέχρι το σημείο του πέναλτι πριν σουτάρει και στείλει την μπάλα στα δίχτυα. 

Ο Ερυθρός Αστέρας μπήκε ξανά στο παιχνίδι με το υπέροχο τέρμα του Γκόμπελιτς στο 56′. Το δεξί βολέ του τελευταίου ήταν άπιαστο και το γήπεδο πήρε «φωτιά» από τους έξαλλους πανηγυρισμούς των Σέρβων. Το σύνολο του Βλάνταν Μιλόγιεβιτς έμεινε από δυνάμεις και στο 79′ ο Ντι Μαρία εκτέλεσε το φάουλ και ο Μαρκίνιος με κεφαλιά έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Τελικό 1-4 διαμόρφωσε ο Εμπαπέ στις καθυστερήσεις του ματς με πλασέ, μετά από ασίστ του Νέιμαρ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.