Μπάγκα «Θα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί αύριο»

Ο ... αγέλαστος τεχνικός της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Αλεξέι Μπάγκα παρουσιάστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για την τύχη της ομάδας του στην αυριανή, εξίσου κρίσιμη και για την ομάδα από τη Λευκορωσία, αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ο … αγέλαστος τεχνικός της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, Αλεξέι Μπάγκα παρουσιάστηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για την τύχη της ομάδας του στην αυριανή, εξίσου κρίσιμη και για την ομάδα από τη Λευκορωσία, αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο εν λόγω τεχνικό ερωτηθείς για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, από τη στιγμή κατά την οποία έχει ολοκληρώσει – και μάλιστα ως πρωταθλήτρια – τις εγχώριες υποχρεώσεις της σημείωσε: «Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Κι από άποψη φυσικής κατάστασης αλλά και ψυχολογικά. Δεν μπορούσαμε να προετοιμαστούμε όπως θέλαμε στη Λευκορωσία, γιατί είναι δύσκολες οι συνθήκες εκεί. Είναι σημαντικό ότι οι παίκτες ήταν μαζί σε όλο αυτό το διάστημα, δουλέψαμε πολύ σε κάποια λάθη και πιστεύω ότι θα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί αύριο».
– Ποιά η γνώμη που έχετε σχηματίσει για τον ΠΑΟΚ;
«Δουλέψαμε πολύ πάνω στον αντίπαλο. Είδαμε όλα τα τελευταία παιχνίδια του ΠΑΟΚ. Έχουμε κάνει μεγάλη ανάλυση. Η κάθε λεπτομέρεια σε τέτοια ματς, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα ενενήντα λεπτά».
– Τί σας δίδαξε σχετκά ο αντίστοιχος αγώνας της Λευκορωσίας;
«Είναι ένας λόγος για τον οποίο δουλέψαμε πάνω στα λάθη μας. Θα πρέπει να παίξουμε με μεγάλη προσοχή από τα πρώτα λεπτά. Είναι προφανές ότι ο ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, με πολύ καλή επίθεση κι έναν πολύ καλό προπονητή. Καταλαβαίνουμε πολύ καλά με ποιον θα παίξουμε αύριο. Θα είναι ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι, αλλά θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε εμπειρία και πολύ μεγάλες παραστάσεις από παιχνίδια με μεγάλες ομάδες».
– Επικεντρώνετε την προσοχή σας σε κάποιον εκ των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ;
«Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με ποιοτικούς παίκτες σε κάθε γραμμή. Έχει παίκτες-ηγέτες, με παρελθόν και με μεγάλες καριέρες. Ο πρώτος που έρχεται στο μυαλό μου είναι ο Πρίγιοβιτς, επειδή σκοράρει συχνά κι είναι ένας πολύ καλός επιθετικός».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.