Το μπάσκετ είναι επιστήμη, αλλά και το παπούτσι το ίδιο!

Αν το μπάσκετ είναι επιστήμη, τότε το παπούτσι του μπασκετμπολίστα έρχεται για να υποστηρίξει αυτή την επιστήμη να πετύχει το στόχο της. Οι νέες προτάσεις της adidas μας λύνουν κάθε απορία.

Το μπάσκετ τα τελευταία χρόνια έχει αναχθεί σε επιστήμη. Οι λεπτομέρειες που καθορίζουν νικητές και ηττημένους είναι “άφαντες” στον πολύ κόσμο. Τόσο άφαντες που μπορεί να “κρύβονται” στο παπούτσι του κάθε αθλητή. Προσωπικά είχα πάντα την απορία πως γίνεται οι μπασκετμπολίστες να ελέγχουν αυτά τα τεράστια κορμιά των 200 εκατοστών και με τόση σταθερότητα.

Παίκτες όπως ο Πρίντεζης και ο Μπουρούσης μπορούν και κινούνται στο παρκέ σαν βραχύσωμοι χορευτές με χαμηλό κέντρου βάρους. Πέρα από το αδιαμβισβήτητο ταλέντο τους όμως υπάρχει εξήγηση σε αυτό. Στο παπούτσι τους. Δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο προτιμούν την adidas η οποία έρχεται να σπάσει τα όρια και να ενισχύσει το μέλλον του παιχνιδιού.

Η τελευταία της πρόταση με κωδικό “Brooklyn 11222” αποτίει φόρο τιμής στο παγκόσμιο μπάσκετ με τρία νέα μοντέλα που θα φορεθούν από το NBA και την Ευρωλίγκα μέχρι κάθε εγχώριο πρωτάθλημα και όχι μόνο. Ο Τζέιμς Χάρντεν κι ο Ντέρικ Ρόουζ, κορυφαίοι πρεσβευτές της adidas καλούνται να επιλέξουν ανέμεσα στο N3ΧΤ L3V3L, το Marquee Boost και το Pro Vision τα οποία επί της ουσίας ανεβάζουν τον πήχη τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ.

Το να επιλέξεις ένα μπασκετικό παπούτσι θέλει άποψη. Θα πρέπει να γνωρίζεις ποιο θα αναδείξει το παιχνίδι σου και θα βοηθήσει το σώμα σου, αλλά θα πρέπει να αναδεικνύει και το προσωπικό σου στιλ. Οι τρεις λοιπόν αυτές προτάσεις αναμένεται να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό μπασκετικό. Είτε αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο, είτε θέλει να περνάει ευχάριστα την ώρα του παίζοντας μπάσκετ.

Το N3XT L3V3L ήρθε πραγματικά για να ανεβάσει επίπεδο το άθλημα καθώς παρέχει σταθερότητα για στοχευμένη στήριξη και τέλεια ισορροπία για απόλυτη άνεση και απόκριση στο γήπεδο είτε μιλάμε για τον Χάρντεν και την απίστευτη έκρηξή του, είτε για τον Πορζίνγκις το κορμί του οποίου απαιτεί πλευρική ταχύτητα για καλύτερη άμυνα. 

Αν θες ακόμα μεγαλύτερη άνεση, για εντυπωσιακά άλματα και έξτρα ταχύτητα τότε το Marquee Boost είναι η καλύτερη επιλογή. Παπούτσι που θα σου θυμίσει τα ινδάλματα του παρελθόντος με σχεδιασμό που στοχεύει στο μέλλον και στις απαιτήσεις που επικρατούν στην εξέλιξη του μπάσκετ.

Το Pro Vision είναι όμως για μένα. Αλλά και για σένα. Είτε παίζεις στο γήπεδο της γειτονιάς σου, είτε είσαι επαγγελματίας και θέλεις ευέλικτη σταθερότητα με στήριξη στον αστράγαλο αλλά και άνεση με κορυφαία πρόσφυση, τότε βρήκες την επιλογή σου. Ακόμα όμως κι αν δεν παίζεις μπάσκετ, αυτό το παπούτσι θα σε σαγηνεύσει.

Ανακάλυψε τα νέα N3XT L3V3L, Marquee Boost και Pro Vision στο www.adidas.gr.

#N3XTL3V3L
#MarqueeBoost
#ProVision

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στη Facebook Page adidas.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.