Προσοχή στους…ψηλούς θέλει ο Καλάμπρια

Τι δήλωσε ο Ντάβιντε Καλάμπρια στο κανάλι της Μίλαν για τον Ολυμπιακό και πιο αγωνιστικό στοιχείο των «ερυθρόλευκων» τόνισε περισσότερο.

Τι δήλωσε ο Ντάβιντε Καλάμπρια στο κανάλι της Μίλαν για τον Ολυμπιακό και πιο αγωνιστικό στοιχείο των «ερυθρόλευκων» τόνισε περισσότερο.

Αναλυτικά τι είπε ο ακραίος μπακ των «ροσονέρι»:

Για το ματς: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί θα υπάρξει ένα θερμό κοινό όπως γίνεται συνήθως σε αυτό το γήπεδο. Εμείς οπωσδήποτε είμαστε έτοιμοι. Θα ξεκινήσουν δυνατά με την ώθηση των οπαδών τους, αλλά είμαστε εδώ για να πάρουμε την πρόκριση και θα τα δώσουμε όλα για να τα καταφέρουμε. Η εμπειρία ενός τέτοιου ματς, σε τόσο δύσκολη ατμόσφαιρα, θα μας δώσει τη δυνατότητα να βελτιωθούμε».

Για τις δυσκολίες απέναντι σε ελληνικές ομάδες:
«Είναι πιο έμπειροι από εμάς. Διάβασα ότι η Μίλαν δεν έχει κερδίσει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, οπότε θα ήταν καλό να καταφέρουμε να πάρουμε σπίτι μας τη νίκη. Θέλουμε πρόκριση με κάθε κόστος. Στα δύσκολα  ματς αυξάνεται ο βαθμός συγκέντρωσης. Προσωπικά νιώθω άνετα, αν και όπως είπα, θα υπάρχει ένταση ειδικά στις κερκίδες. Είναι ωραία ματς να συμμετέχεις».

Για τον Αμπάτε:
«Δουλεύουμε μαζί στην αμυντική γραμμή οπότε ξέρουμε τι κινήσεις να κάνουμε. Ο Ιγκνάτσιο δεν παίζει στη θέση του, αλλά βρισκόμαστε καλά. Είναι ένας πολύ δυνατός παίκτης, ίσως να υποφέρει με πιο ψηλούς αντιπάλους, αλλά με την επιθετικότητά του καταφέρνει να αναπληρώσει αυτό το μειονέκτημα».

Για τον Ολυμπιακό:
«Έχει πολλούς ψηλούς παίκτες, ειδικά στην άμυνα. Είμαστε εδώ για να πάρουμε την πρόκριση με κάθε τρόπο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.