Σταμάτησε στα οκτώ ο Άγιαξ! (video)

Ο Άγιαξ διέλυσε με 8-0 εντός έδρας την ουραγό της Eredivisie Ντε Χράαφσχαπ και με δέκα σερί νίκες, μείωσε και πάλι στους δύο πόντους την διαφορά από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν.

Ο Άγιαξ διέλυσε με 8-0 εντός έδρας την ουραγό της Eredivisie Ντε Χράαφσχαπ και με δέκα σερί νίκες, μείωσε και πάλι στους δύο πόντους την διαφορά από την πρωτοπόρο Αϊντχόφεν.

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαχ, ολοκλήρωσε αήττητη την έδρα της το 2018 και πέτυχε την μεγαλύτερη νίκη στο γήπεδό της για το πρωτάθλημα από τον Μάρτιο του 2001 και το 9-0 με την Σπάρτα Ρότερνταμ, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν για έβδομο σερί ματς χωρίς τρίποντο και εξακολουθούν να μην έχουν νίκη στην έδρα του Άγιαξ. Τέλος, ο «Αίαντας» πήρε εκδίκηση από την Ντε Χράαφσχαπ, 952 μέρες μετά την εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην συγκεκριμένη ομάδα, που του είχε στοιχίσει τον τίτλο του 2016 στην τελευταία αγωνιστική!

Οι φιλοξενούμενοι, αιφνιδίασαν με τετ – α – τετ του Φαν Μίχεμ στο 10′ που έβγαλε ο Ονανά, όμως η «Γιόχαν Κρόιφ» Αρένα …κατηφόρισε στη συνέχεια.

Ο Τάντιτς στο 18ο λεπτό άνοιξε το σκορ με δυνατό σουτ μετά από μπαλιά του Ζιγιάς, ενώ στο 25′ ο Φαν Ντε Μπέικ «πάτησε» για τον Μαζράουι στην περιοχή για το σουτ του 2-0. Στο 32′, ο Ζιγιάς πήρε την ασίστ του Μαζράουι κάνοντας από κοντά το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Άγιαξ δεν άφησε το πόδι από το γκάζι και στο 62′ ο Ζιγιάς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ και σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 4-0, ενώ στο 65′ ο Ντέιλι Μπλιντ σκόραρε με πανέμορφο μακρινό σουτ, ενώ στο 69′ και πάλι από μακριά ο Ζιγιάς συμπλήρωσε το χατ – τρικ για το 6-0.

Ο Μπλιντ όμως ήταν σε εξ’ ίσου μεγάλη μέρα επιθετικά, κάνοντας και αυτός χατ – τρικ με γκολ στο 74′ και το 90′!

AΓΙΑΞ (Τεν Χαχ, 4-3-3):
Ονανά – Μαζράουι (58′ Κρίστενσεν), Ντε Λιχτ, Μπλιντ, Ταγλιαφίκο – Σιούνε, Φαν Ντε Μπέικ, Ντε Γιόνγκ – Ζιγιάς (72′ Σινκχράφεν), Ντόλμπεργκ, Τάντιτς (59′ Νέρες).
ΝΤΕ ΧΡΑΑΦΣΧΑΠ (Ντε Γιόνγκ, 4-3-3-): Ετεμαντί, Οβούσου, Νιούποορτ, Φαν Ντε Πάφερτ, Τουτουαρίμα – Ολάιφε, Ελ Γέμπλι (75′ Φετ), Μπάκερ – Νάρσινγκ (46′ Αμπένα), Νέιλαντ (66′ Σεράρενς), Φαν Μίχεμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.