Ολυμπιακός, 4 ντέρμπι σε 14 μέρες τον Φεβρουάριο

Το βάθος του ρόστερ και το σωστό ροτέισον θα είναι το κλειδί του Ολυμπιακού στα μέσα Φεβρουαρίου, όταν και θα κληθεί να παίξει 4 ματς φωτιά σε 14 μέρες.

Το βάθος του ρόστερ και το σωστό ροτέισον θα είναι το κλειδί του Ολυμπιακού στα μέσα Φεβρουαρίου, όταν και θα κληθεί να παίξει 4 ματς φωτιά σε 14 μέρες. 
Το πολύ ευχάριστο, για τους ερυθρολεύκους, γεγονός της παρουσίας τους στους “32” του Γιουρόπα Λιγκ φέρνει έξτρα παιχνίδια, που σημαίνει έξτρα κούραση. Το μεγάλο πρόβλημα για της ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι το πρόγραμμα που θα τον αναγκάση να ανακατέψει την τράπουλα για να ξεκουράσει παίκτες για να βγουν οι υποχρεώσεις. 

Στις 9 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός καλείται να ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη και να παίξει με τον ΠΑΟΚ, ένα ντέρμπι που μπορεί να κρίνει πολλά για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Στις 14 Φεβρουαρίου ο Ολυμιακός θα υποδεχτεί την Ντιναμο Κιέβου στο Γεώργιος Καραϊσκάκης για το πρώτο παιχνίδι για την φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Λίγες μέρες αργότερα, στις 17 Φεβρουαρίου και πάλι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης θα υποδεχτεί την ΑΕΚ και στις 21 Φεβρουαρίου θα αγωνιστεί στο Κίεβο με την Ντιναμό στον δεύτερο αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ.

Όπως εύκολα καταλαναίνει κανείς οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν να ανέβουν “βουνό” στο πιο κρίσιμο 14ήμερο της σεζόν ως τώρα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.