Νέα διάκριση για Αυλωνίτη (pic)

Μία ακόμα σημαντική διάκριση για τον Τάσο Αυλωνίτη, ο οποίος αποδεικνύει συνεχώς πόσο σημαντικός και αγαπητός είναι για τους φιλάθλους της Στουρμ Γκρατς.

Μία ακόμα σημαντική διάκριση για τον Τάσο Αυλωνίτη, ο οποίος αποδεικνύει συνεχώς πόσο σημαντικός και αγαπητός είναι για τους φιλάθλους της Στουρμ Γκρατς.

Σε διαδικτυακή ψηφοφορία  που έγινε στην σελίδα sturmnetz.at ο Χαλκιδαίος αμυντικός αναδείχθηκε ως τέταρτος πολυτιμότερος παίκτης του πρώτου γύρου για τον Αυστριακό σύλλογο.

 Μια διάκριση που ήρθε για τον Αυλωνίτη με βάση την ψηφοφορία των οπαδών για τον καλύτερο παίκτη σε κάθε ματς του πρώτου γύρου, αλλά και με τον μέσο όρο της συνολικής βαθμολογίας που συγκέντρωσε ο κάθε παίκτης σε όλο τον πρώτο γύρο.

Ο Αυλωνίτης με μέσο όρο το 2.75 βρέθηκε στην τέταρτη θέση και μπροστά του ήταν ο Χιερλέντερ με 2.67, Ζίμπενχαντλ με 2.38 και ο Κιτεϊσβίλι με 2.24. 

O Κιτεϊσβίλι αγωνίστηκε σε 16 ματς με 1 γκολ, ο γκολκίπερ Ζίμπενχαντλ δεν έχασε ούτε ένα ματς, ο Χιερλέντερ μέτρησε 14 συμμετοχές, ενώ ο Αυλωνίτης έπαιξε σε 13 ματς.

Είναι ακόμα πιο σημαντική η διάκριση εάν αναλογιστεί κανείς πως πίσω από τον Έλληνα αμυντικό βρίσκεται ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ζούλι, αλλά και οι επιθετικοί Πινκ, Γκρόζουρεκ και Χόσινερ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.