Όλα καλά με Βενετίδη

23/02/2012 • 16:28
Όλα καλά με Βενετίδη
  • shares

Τον κανονικό ρυθμό του προπονητικού προγράμματος της ΑΕΛ ακολούθησε την Πέμπτη ο Στέλιος Βενετίδης. Ο αρχηγός της θεσσαλικής ομάδας, που την Τετάρτη δεν γυμνάστηκε καθώς αισθανόταν κούραση, γυμνάστηκε με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και υπολογίζεται στα πλάνα του τεχνικού, Νίκου Κεχαγιά για την αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα.

Αντίθετα, θα απουσιάσουν οι τραυματίες, Ζεκίνια, Χασομέρης και Λαζιμάν, ο Τσιμπάμπα, ο οποίος βρίσκεται στη Ρωσία, ενώ αμφιβολίες υπάρχουν για τον Αλέξανδρο Γκαλίτσιο, που παραμένει κλινήρης.

Στο μεταξύ, εξελίξεις φαίνεται ότι υπάρχουν στο θέμα του Τσιμπάμπα, που δοκιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες στην Κρίλια Σοβέτοφ από τη Ρωσία. Ο Κονγκολέζος επιθετικός υποστηρίζει πως υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας ως το τέλος της περιόδου στην ομάδα από τη Σαμάρα, στην οποία θα αγωνίζεται με υποσχετική. Ωστόσο, η δεν επιβεβαιώνει τα παραπάνω και αναφέρει πως ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΛ - Ξάνθη

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, 15:00

Live
22/09/2019 • 07:11

Φόρμα και πάθος ορίζουν τα ντέρμπι σε Λιόν, Αϊντχόφεν, Λονδίνο και ΟΑΚΑ

Το ντέρμπι του Ολλανδικού πρωταθλήματος είναι λογικό να κριθεί στην αποτελεσματικότητα ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Εν μέσω ειδικών συνθηκών το ντέρμπι των "αιωνίων", πιο παραγωγικά τα ματς σε Λονδίνο και Λιον