Ρονάλντο-Ζερβίνιο… σημειώσατε Χ (video)

Μπορεί η Γουβέντους να προηγήθηκε με 2-0 και 3-1 όμως η εφτάψυχη Πάρμα βρήκε τρόπο και πρωταγωνιστή (τον Ζερβίνιο) για να απαντήσει στον Ρονάλντο και να φύγει από το Τορίνο με ισοπαλία σε παιχνίδι για την 22η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος.

Η Γιουβέντους δυσκολεύτηκε αρκετά να βρει χώρους απέναντι σε πολυπρόσωπη και καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων. Μάλιστα η Πάρμα απείλησε πρώτη με σουτ του Σκοτσαρέλα μετά από προσωπική φάση του Ζερβίνιο στο 5ο λεπτό με τη μάλα να κορνάρει και να καταλήγει κόρνερ.
Στο 21′ ο Μπαριλά επιχείρησε σουτ με επέμβαση του Περίν. Τρία λεπτά αργότερα ο Κεντρίρα βρήκε χώρο στην καρδιά της περιοχής και σημάδεψε το δοκάρι του Σέπε, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε τη μπάλα από τον Ματουιντί και με το 16ο γκολ του στο πρωτάθλημα έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στο δεύτερο ημίχρονο η επιθετικότητα και της Πάρμα έκανε το παιχνίδι συναρπαστικό. 
Αρχικά στο 51′ ο Άλβες εκτέλεσε φαουλ από μεγάλη απόσταση κι έστειλε τη μπάλα αουτ. Επτά λεπτά αργότερα ο Ρονάλντο έβγαλε σέντρα και ο Κεντίρα σημάδεψε και πάλι το δοκάρι με κεφαλιά.
Στο 61′ καλό σουτ Κεντρίρα και επέμβαση του ο Σέπε σε κόρνερ και αμέσως μετά ο Ρουγκάνι αξιοποιεί κεφαλιά του Ρονάλντο για να πετύχει στο 62′ το 2-0.
64ο λεπτό ο Κούτσκα έβγαλε ωραία πάσα στον Μπαριλά που με κεφαλιά στην κίνηση σε αντεπίθεση και ανενόχλητος πέτυχε το 2-1. Στο 67′ κεφαλιά του Ρονάλντο από σέντρα Μάτζουκιτς και 3-1 για τους γηπεδούχους, όμως η Πάρμα δε τα παράτησε και με ήρωα τον Ζερβίνιο πέτυχε την αλλαγή σκηνικού. Πρώτα με τακουνάκι του Ζερβίνιο στο 74′ για το 3-2 και στη συνέχεια στις καθυστερήσεις όταν και πάλι ο Ζερβίνιο με σουτ από την καρδιά της περιοχής ισοφάρισε.

Ήταν μόλις η δεύτερη εντός έδρας απώλεια για τη Γιουβέντους μετά την ισοπαλία με τη Τζένοα νωρίτερα στη σεζόν και πρώτη εκτός έδρας ισοπαλία για την Πάρμα στο πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.