Πιτίνο: «Πρέπει να σεβόμαστε το άθλημα»

Ο Ρικ Πιτίνο εξέφρασε τον σεβασμό του στον Ολυμπιακό και τόνισε πως τα παιχνίδια πρέπει να ολοκληρώνονται στο παρκέ, δείχνοντας σεβασμό στο άθλημα.

Ο Ρικ Πιτίνο εξέφρασε τον σεβασμό του στον Ολυμπιακό και τόνισε πως τα παιχνίδια πρέπει να ολοκληρώνονται στο παρκέ, δείχνοντας σεβασμό στο άθλημα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Εμείς παίξαμε την καλύτερη άμυνα της σεζόν. Βάλαμε αρκετά λέι απ και επιθετικά εκμεταλλευτήκαμε όλα τα μις ματς που μας δόθηκαν.

Δεν μου αρέσει να βλέπω τέτοια πράγματα. Πήγαμε στο ΣΕΦ και χάσαμε με άσχημο τρόπο από τον Ολυμπιακό που ήταν πολύ καλύτερος, αλλά επιστρέψαμε, βάλαμε το κεφάλι κάτω και δουλέψαμε. Τα παιχνίδια πρέπει να γίνονται στο παρκέ. Δεν μου αρέσει το μήνυμα που στάλθηκε σήμερα. Πρέπει να σέβεσαι το παιχνίδι. Έχω σεβασμό για τους παίκτες και τους προπονητές του Ολυμπιακού, αλλά έχω απογοητευτεί. Δεν μου αρέσει που το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε. Έχω σεβασμό στον Ολυμπιακό. Είναι κάτι που δεν μου έχει συμβεί ξανά στα 42 χρόνια που προπονώ».

Τέλος, συμπλήρωσε:
 «Θέλουμε να κερδίσουμε το Κύπελλο. Το μυαλό μας είναι εκεί. Έχουμε πολλά καλά μπροστά μας. Οι Έλληνες έχουν προοπτικές, ο Τόμας παίζει εξαιρετικά. Ο Καλάθης και ο Παπαπέτρου έχουν αριθμούς που ανεβαίνουν συνεχώς και αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.