Γκος: «Συγκέντρωση και στα 40 λεπτά» (video)

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος μίλησε στην κάμερα των καναλιών Novasports για το μεγάλο ντέρμπι με την ΤΣΣΚΑ το βράδυ της Παρασκευής στο "Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας".

Ο Νάιτζελ-Γουίλιαμς Γκος σήλωσε αποφασισμένος για νέα αρχή και θετικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακού απέναντι στην ισχυρή ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο αυριανό παιχνίδι του Φαλήρου. Αρχικά τοποθετήθηκε για το αν υπάρχει επιπλέον πίεση μετά τα αρνητικά αποτελέσματα που προηγήθηκαν: “Όχι δεν έχουμε πίεση για το αυριανό παιχνίδι. Είμαστε σε κατάσταση που πρέπει να κερδίσουμε, όμως ξέρουμε πως να ανταπεξέλθουμε σε αυτές τις καταστάσεις”

Για την πολύ δυνατή περιφερειακή γραμμή της ΤΣΣΚΑ είπε: “Δεν είναι μόνο οι περιφερειακοί τους που μας απασχολούν. Πρέπει να παίξουμε ομαδική άμυνα για 40 λεπτά προκειμένου να σταματήσουμε μια ομάδα με το ταλέντο της αντιπάλου μας”.

Για τους τραυματισμούς που αναγκάζουν την ομάδα να αλλάζει παίκτες, καθώς και τη νέα προσθήκη στο ρόστερ, ο Γκος είπε: “Υπάρχει θέμα χημείας όταν αλλάζουν πρόσωπα, όμως αυτό λύνεται μέσα από τα παιχνίδια. Αν παρουσιαστούμε όπως πρέπει αύριο πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε”.

Τέλος αναφέρθηκε και στην φτωχή παραγωγικότητα των “ερυθρόλευκων” στα τελευταία παιχνίδια.
“Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για τους οποίους δεν σκοράρουμε πολύ τον τελευταίο καιρό. Εννοείται πως θα πρέπει και στην άμυνα και στην επίθεση να είμαστε πολύ καλοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αύριο πρέπει να μπούμε από την αρχή για να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε, γνωρίζοντας τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια και προσπαθώντας να τα αποφύγουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.