Θέλει να επωφεληθεί από την «κόντρα» και να αποκτήσει Ικάρντι η Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει ότι μπορεί να επωφεληθεί από την κόντρα του Μάουρο Ικάρντι με την Ίντερ, αποσπώντας την υπογραφή του Αργεντινού, αντί 40 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει ότι μπορεί να επωφεληθεί  από την κόντρα του Μάουρο Ικάρντι με την Ίντερ, αποσπώντας την υπογραφή του Αργεντινού, αντί 40 εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με την ισπανική Marca, η ρήτρα απελευθέρωσης των 110εκ. ευρώ που ισχύει μόνο τις δύο πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου – δεν είναι πλέον η χαμηλότερη δυνατή τιμή για τον πρώην αρχηγό της Ίντερ.
Η μάνατζερ και σύζυγος του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα δήλωσεεπίσης στη Marca ότι «δεν είναι αλήθεια ότι ο Mάουρο δεν πήγε στην Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας μου. Έχουμε μεγάλο σεβασμό για την Ρεάλ», η χαρακτηριστική ατάκα της.

Η όλο και πιο τεταμένη κατάσταση, ισχυρίζεται η ισπανική εφημερίδα, ότι θα μπορούσε να παρακινήσει τηνΊντερ να δεχθεί να τον δώσει με ένα ποσό που θα κυμαίνεται στα 40-50 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Ικάρντι δεν έχει παίξει για αρκετές εβδομάδες, από τότε που περιθωριοποιήθηκε από τους «νερατζούρι», για λόγους που παραμένουν ασαφείς και επίσημα αναφέρεται ότι υποφέρει από τραυματισμό στο γόνατο.
Ωστόσο, η μακρά επιστολή του στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης την Πέμπτη «διαβάστηκε» ως επίθεση στον προπονητή Λουτσιάνο Σπαλέτι και τον διευθυντή Μπέπε Μαρότα. 

«Όλες οι θυσίες μου έγιναν για την αγάπη αυτών των χρωμάτων, με σεβασμό σε όλους. Δεν ξέρω αν αυτή τη στιγμή, υπάρχει αγάπη και σεβασμός προς την Ίντερ από μέρους μου γι΄ αυτούς που λαμβάνουν τις αποφάσεις. Δεν ξέρω αν υπάρχει η επιθυμία από την πλευρά κάποιου να ενεργήσει και να επιλύσει τα θέματα μόνο και αποκλειστικά για χάρη της Ίντερ. Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν σε μια οικογένεια, καλά ή κακά. Και πέρα από την αγάπη, μπορεί κανείς να σταθεί σε πολλά πράγματα. Αλλά ο σεβασμός δεν πρέπει ποτέ να λείπει. Αυτές είναι οι αξίες μου, αυτές είναι οι αξίες για τις οποίες πάντα αγωνίστηκα. Στην ιστορία μου. Στην Ίντερ. Με την Ιντερ»

Η Corriere dello Sport υποστηρίζει ότι ο Ικάρντι δεν εμπιστεύεται τον Σπαλέτι και τον Mαρότα, οπότε περιμένει τον Πρόεδρο της Ίντερ για να μπορέσει να διαπραγματευτεί άμεσα μαζί του.
Ενώ oi διοικούντες συνεχίζουν  να δηλώνουν ότι ο Αργεντινός πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τους συμπαίκτες του, η Γουάντα δηλώνει επανειλημμένα ότι ο Μάουρο «δεν έκανε τίποτα κακό και δεν έχει κανέναν λόγο να ζητήσει συγνώμη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.