Βέλεθ: «Να δουλέψουμε για να παρουσιαστούμε καλύτεροι» (video)

Ο Φρανκ Βέλεθ στάθηκε στην αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού και τόνισε πως πρέπει να δουλέψουν ώστε ο Άρης να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια.

Ο Φρανκ Βέλεθ στάθηκε στην αποτελεσματικότητα του Ολυμπιακού και τόνισε πως πρέπει να δουλέψουν ώστε ο Άρης να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια.

«Χάσαμε 3-4 ευκαιρίες στα πρώτα 25 λεπτά του αγώνα, παλέψαμε πολύ σήμερα, ο Ολυμπιακός με δυο ευκαιρίες κατάφερε να σκοράρει, προσπαθήσαμε, προσπαθήσαμε αλλά στο τέλος παρουσιαστήκαμε άτυχοι σε ακόμα ένα παιχνίδι» σχολίασε αρχικά στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Για τα τέσσερα γκολ που έχει δεχθεί ο Άρης όπου τα τρία βρήκαν πάνω σε παίκτη της ομάδας, είπε: «Πραγματικά έτσι είναι, από τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε τα τρία ήταν με αυτό τον τρόπο, έτσι είναι το ποδόσφαιρο, θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και μέσα στην εβδομάδα να δουλέψουμε ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν: «Τα επόμενα δυο παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για εμάς, θέλουμε τη νίκη ώστε να εξασφαλίσουμε την 5η θέση, μπορούμε και την 4η θέση αλλά είναι λίγο μακριά, βέβαια ποτέ δεν ξέρεις, εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε γι’αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.