Ο Phil Spencer δεν εκπλήσσεται από το Stadia

Η Xbox θέλει να κάνει το μεγάλο "μπαμ" στη φετινή Ε3.Σύμφωνα με αναφορές από το "στρατόπεδο" της...

Η Xbox θέλει να κάνει το μεγάλο “μπαμ” στη φετινή Ε3.

Σύμφωνα με αναφορές από το “στρατόπεδο” της Xbox, ο Phil Spencer δήλωσε μέσω email σε ορισμένους εργαζομένους της εταιρείας, ότι η ανακοίνωση του Stadia δεν έκρυβε καμία έκπληξη, ενώ προσπαθεί ταυτόχρονα να βελτιώσει το ηθικό, ισχυριζόμενος, ότι η Xbox θα “κάνει τη μεγάλη της εμφάνιση στην Ε3”.

Η αναφορά έρχεται από το Thurrott, μια ιστοσελίδα γνωστή για τις διαρροές σχετικές με το Xbox, η οποία αναφέρει ακόμη ότι έχει στην κατοχή της το εν λόγω email. “Μόλις είδαμε την ανακοίνωση του Stadia εδώ στο GDC. Η ανακοίνωση τους είναι η επιβεβαίωση της πορείας, που ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια”.

“Σήμερα είδαμε έναν τεχνολογικό κολοσσό να μπαίνει στην αγορά του gaming και να χρησιμοποιεί όλα τα απαραίτητα συστατικά της επιτυχίας. Δεν υπήρχαν εκπλήξεις στην ανακοίνωση τους, αν και εντυπωσιάστηκα από τον τρόπο ενσωμάτωσης του YouTube και του Google Assistant στην πλατφόρμα, αλλά και από το WiFI Controller”.

“Κάναμε καλή δουλειά, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη 2 δις gamer σε όλον τον πλανήτη. Σήμερα η Google έφερε τα ‘μεγάλα μέσα’ και εμείς έχουμε ακόμη μερικούς μήνες μέχρι την Ε3, όταν θα φέρουμε τα δικά μας ‘μεγάλα μέσα'”.

Η εγκυρότητα του παραπάνω email δεν είναι δεδομένη, όμως ορισμένες εκφράσεις αντιστοιχίζονται σε προηγούμενες δηλώσεις του Phil Spencer, ο οποίος στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι η Xbox θα “κάνει μια σπουδαία παρουσίαση” στη φετινή Ε3, εκμεταλλευόμενη την απουσία της Sony.

To Google Stadia αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019, έχοντας την στήριξη της Ubisoft και της id Software, ανάμεσα σε πολλούς άλλους συνεργάτες.


Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin’s Creed ή θα παίζει MTG Arena, ή θα τα κάνει όλα αυτά ταυτόχρονα.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.