Έρχονται αλλαγές στο Steam

Καιρός για βελτιώσεις.Tα επόμενα updates του Steam περιλαμβάνουν ένα νέο events feature καθώς...

Καιρός για βελτιώσεις.

Tα επόμενα updates του Steam περιλαμβάνουν ένα νέο events feature καθώς επίσης και ολοκαίνουρια σελίδα για τα game libraries του κάθε χρήστη.

“Σε αυτό που δίνουμε περισσότερη έμφαση αυτή την περίοδο, αφορά κυρίως τον τρόπο με τον οποίο κτίζονται και παίζονται τα παιχνίδια σήμερα.”, είπε ο UI designer της Valve, Alden Kroll. “Για παράδειγμα περισσότερα live service games τα οποία χρειάζονται έναν τρόπο για να γίνουν γνωστά στους παίκτες.”

Τον τρόπο αυτό να γίνουν γνωστά βρήκε η Valve μέσα από το ολοκαίνουριο events page του Steam. Τα events κατηγοριοποιούνται ανάλογα με το πόσο σημαντικά είναι και μπορεί να περιέχουν από live μεταδόσεις, μεγάλα updates και τουρνουά μέχρι και weekly challenges παιχνιδιών όπως το Assassin’s Creed Odyssey.

Όλο αυτό βέβαια θα έρθει και με το δικό του σύστημα ειδοποιήσεων. Εκτός απο τις ειδοποιήσεις για τα Live Events που διαθέτει ήδη το Steam, τώρα έρχεται και η η δυνατότητα να προσθέσετε όποιο event θέλετε στο ημερολόγιο σας και να λάβετε ειδοποίηση μέσω mail, της εφαρμογής ή ακόμα και με γραπτό μήνυμα.

Τα events εμφανίζονται στην ολοκαίνουρια, επανασχεδιασμένη καρτέλα των παιχνιδιών του χρήστη, στην οποία έρχονται να προστεθούν και κατάλληλα tags αλλά και φίλτρα που θα κάνουν την αναζήτηση πιο εύκολη. Τα παιχνίδια επίσης μπορούν να αποθηκευτούν στις προσωπικές συλλογές που μπορεί να δημιουργήσει ο κάθε χρήστης.

Τα παραπάνω χαρακτηριστικά θα αποκτήσουν open beta μέα στους επόμενους μήνες.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.


Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.