Ενημέρωση κι επόμενη μέρα

Από τη στιγμή που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ντάνιελ Μπίγκας Αλσίνα ήταν λογικό να υποθέσει κανείς πως οι άνθρωποί της έχουν δρομολογήσει την επόμενη ημέρα

Από τη στιγμή που η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Ντάνιελ Μπίγκας Αλσίνα ήταν λογικό να υποθέσει κανείς πως οι άνθρωποί της έχουν δρομολογήσει την επόμενη ημέρα. Γι’ αυτήν κλήθηκαν σήμερα στην Τούμπα να ενημερωθούν και να συζητήσουν μ’ επικεφαλής τον Μάριο Μπράνκο, ο υπεύθυνος Ακαδημιών Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος, μαζί με τον στενό συνεργάτη του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή, Γιώργο Γεωργιάδη, τον Γιάννη Βλάχο και τους αρμοδίους της κάθε ομάδας των Ακαδημιών, δηλαδή τους Γκαρσία – Σνάουτσνερ, Αλεξιάδη – Χάγκαν, Παπαβασιλείου, Χατζηστάθη.
Πέραν των συγχαρητηρίων που δόθηκαν στην Κ19 για την εντυπωσιακή πορεία της και τη διατήρηση των κεκτημένων με τον πλέον πειστικό τρόπο, τέθηκαν επί τάπητος οι τελευταίες λεπτομέρειες για τις υπόλοιπες ομάδες που μπαίνουν στην τελική ευθεία. Στο άμεσο μέλλον ο κ. Μπράνκο θα καταλήξει και θα ενημερώσει για τον διάδοχο του κ. Αλσίνα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.