Φορμαρισμένοι στο Άμστερνταμ! (videos)

Ο Άγιαξ υποδέχται τη Γιουβέντους στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα» στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μια κλασσική ευρωπαϊκή μονομαχία για το Τσάμπιονς Λιγκ είναι αυτή μεταξύ Άγιαξ και Γιουβέντους για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης. Το Άμστερνταμ υποδέχεται το μεγάλο ματς απόψε στις 22.00!

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί 13 φορές και η Γιουβέντους μετράει έξι νίκες, ενώ ο  Αγιαξ δύο, με την τελευταία το 1974! Η Γιουβέντους είναι αήττητη στα τελευταία εννέα μεταξύ τους ματς με τρεις 3 συνεχόμενες νίκες στο Αμστερνταμ. Παράλληλα έχει πανηγυρίσει τέσσερις φορές την πρόκριση σε ισάριθμες φορές που έχει αντιμετωπίσει τον Αγιαξ σε διπλούς αγώνες.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ισπανός Κάρλος ντε Σέρο, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να είναι τέταρτος διαιτητής. 


Άγιαξ


Η ψυχολογία της ομάδας του Έρικ τεν Χαγκ βρίσκεται στα ουράνια, καθώς βρίσκεται ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας του ολλανδικού πρωταθλήματος μετά τη νίκη επί της Βίλεμ (1-4) και το ταυτόχρονο στραβοπάτημα της Αϊντχόφεν απέναντι στη Φίτεσε. 

Τιμωρημένος είναι ο Μαζραουί με τον Φέλτμαν να παίρνει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ στο όριο τιμωρίας βρίσκονται οι Μπλιντ, Ντε Λιχτ, Ταλιαφίκο, Φαν ντε Μπέκ και Ζίγεχ.

Ο Άγιαξ ανέβασε στο κανάλι του στο youtube δύο εντυπωσιακά βίντεο, περιγράφοντας στο πρώτο την πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, ενώ στο δεύτερο χρονικά χρησιμοποίησε το τραγούδι του Άρμιν Φαν Μπιούρεν «Μπλα μπλα», προφανώς για να πικάρει όσους αμφισβητούν την παρουσία του Αίαντα στα προημιτελικά.

 Γιουβέντους 

Μετά τη νίκη με ανατροπή στο Τορίνο επί της Μίλαν (που είχε αρκετά παράπονα από τη διαιτησία) με 2-1 οι πρωτοποόροι του ιταλικού πρωταθλήματος έχουν ως μοναδικό στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα στο Άμστερνταμ. Η Γιουβέντους θέλει μόλις έναν βαθμό για να πανηγυρίσει τον τίτλο στην Ιταλία. Ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι είδε τις τελευταίες δύο ημέρες τον Κριστιάνο Ρονάλντο να προπονείται κανονικά κι έτσι ο CR7 αναμένεται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα των «μπιανκονέρι». 

Δείτε βίντεο από την προετοιμασία της Γιουβέντους στο Άμστερνταμ.

Τραυματίες για την ιταλική ομάδα είναι ο τερματοφύλακας Περίν καθώς και οι Μπαρτζάλι, Κάσερες, Κιελίνι και Τσαν. Επιστρέφει στην αποστοολή Ντάγκλας Κόστα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.