Αναστολή στο πρωτάθλημα της Β’ Κύπρου

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Κύπρου αποφάσισε την αναστολή του πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας λόγω υπονοιών για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Κύπρου αποφάσισε την αναστολή του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας λόγω υπονοιών για ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα!

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της, σε συνεργασία με την ΟΥΕΦΑ θα θεσπίσει νέο νομικό πλαίσιο πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι σχετικές ανακοινώσεις:

«Άμεση αναστολή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας αποφάσισε σήμερα ομόφωνα η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ, η οποία παραπέμπει την απόφασή της προς επικύρωση στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή στη σημερινή της συνεδρία εξέτασε εκτενώς το θέμα του επαναλαμβανόμενου φαινομένου αγώνων του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, που όπως προκύπτει από εκθέσεις που αποστέλλονται από την UEFA, ενδέχεται να υπήρξε προσυνεννόηση αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, μέχρι να αποφασιστεί η επανέναρξη του Πρωταθλήματος, η ΚΟΠ, σε συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της UEFA, θα προχωρήσει στη λήψη συγκεκριμένων μέτρων για αποτροπή παρόμοιων φαινομένων.

Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ, στην επόμενη συνεδρία του θα προχωρήσει στη λήψη απόφασης για αλλαγές στη δομή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020».

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ επικύρωσε την χθεσινή (09/04/2019) εισήγηση της Εκτελεστικής Επιτροπής για άμεση αναστολή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας.

Σύμφωνα με την απόφαση, η Ομοσπονδία θα θεσπίσει νέο κανονισμό για επιβολή ποινών για τους αγώνες με ύποπτη στοιχηματική δραστηριότητα σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της UEFA και ο κανονισμός θα κοινοποιηθεί στα Σωματεία πριν την επανέναρξη του Πρωταθλήματος.

Επίσης στην επόμενη συνεδρία του, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠ θα προχωρήσει σε αποφάσεις για αλλαγές στη δομή του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας από την επόμενη αγωνιστική περίοδο 2019-2020».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.